L'Espanyol campió de Copa
Futbol Femení | 10/06/2012
La FCF vol felicitar el RCD Espanyol i a les jugadores de Luis Carrión per haver-se proclamat campiones de la Copa de la Reina després de derrotar a l'Athletic Club per 2-1.

El RCD Espanyol s'ha proclamat campió de la Copa de la Reina després de derrotar aquest matí a l'Athlètic Club per 2-1. La FCF vol felicitar a l'equip dirigit per Luis Carrión per aquesta meritòria victòria.

Una altra pròrroga ha estat testimoni de la gran victòria blanc-i-blava. Mari Paz, al minut 26 del temps afegit, ha donat el gol de la victòria a l'equip de Carrión. El primer gol espanyolista l'havia marcat Brenda al minut 3 de la segona part del partit. Amb aquest triomf l'Espanyol obté el sisè títol de Campió de la Copa de la Reina.

El futbol femení català pot estar d'enhorabona a l'obtenir el doblet de les màximes competicions del futbol estatal. El triomf d'avui de l'Espanyol s'afegeix al Campionat de lliga obtingut pel FC Barcelona.

A la final va ser present el Directiu i responsable de Futbol Femení de la Federació Catalana de Futbol, Albert Montull, que va voler ser a prop de les jugadores catalanes en un partit tan important.