L’Escola d’Àrbitres de Futbol Sala incorpora 152 nous àrbitres
FS Notícies | 02/08/2021
Amb la finalització del Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala, el CTAFS incorporà a 152 nous àrbitres de cara a la propera temporada 2021-2022, provinents de la 10a promoció.
L’Escola d’Àrbitres de Futbol Sala incorpora 152 nous àrbitres

La 10a promoció de l’Escola d’Àrbitres de Futbol Sala. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, va organitzar, durant el mes de juliol, el Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala. Un curs que s’ha dut a terme de forma presencial, en dos torns i a 9 seus diferents distribuïdes arreu de Catalunya.

Imatge de la part teòrica del Curs d'Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol salaImatge de la part teòrica del Curs d'Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol salaEl passat 29 de juliol es va donar per finalitzada aquesta formació inicial que han de realitzar i superar totes aquelles persones interessades en incorporar-se com a nous àrbitres.

Un curs on inicialment hi va haver 313 preinscrits, dels quals 169 van realitzar el curs. Finalment, 152 aspirants han estat aptes, sumant 4 aptes més que s’han reincorporat, i 13 aspirants no van aconseguir superar el curs.

Així doncs, la 10a promoció de l’Escola d’Àrbitres ha aportat un total de 152 nous àrbitres.

INCORPORACIÓ ARBITRAL DE LA 10a PROMOCIÓ ESCOLA D’ÀRBITRES
139 ÀRBITRES
13 ÀRBITRES ASSSISTENTS
TOTAL 152 ÀRBITRES

Una vegada aprovat el curs, els àrbitres hauran de superar les proves físiques d’inici de temporada per tal de poder exercir com a col·legiat o col·legiada durant la temporada vinent. En el cas dels àrbitres assistents, tots aquells que han superat el curs ja entren a formar part directament del CTAFS.

Imatge de la part pràctica del Curs d'Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala

Imatge de la part pràctica del Curs d'Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol salaLes 152 incorporacions arbitrals estan distribuïdes per les diferents delegacions federatives per tal de poder donar cobertura arreu de Catalunya. A continuació es detalla la quantitat de nous àrbitres i àrbitres assistents per delegacions:

DELEGACIÓ INCORPORACIONS
ANOIA 4 àrbitres
BAIX LLOBREGAT 19 àrbitres
BARCELONA 53 àrbitres
CATALUNYA CENTRAL 4 àrbitres
GIRONA 6 àrbitres
LLEIDA (*) 13 àrbitres
MARESME (*) 6 àrbitres
TARRAGONA (*) 15 àrbitres
VALLÈS OCCIDENTAL 23 àrbitres
VALLÈS ORIENTAL 9 àrbitres

(*) Delegacions on s'han de sumar les 4 reincorporacions: Lleida (2), Maresme (1) i Tarragona (1).

Tota l’actualitat federativa de l’Escola d’Àrbitres de futbol sala està disponible a l'apartat específic del CTAFS a la pàgina web federativa, o bé, fent clic directament AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.