L'efectivitat valenciana decideix la final
Seleccions | 27/04/2024
La Selecció Catalana sub 14 es queda a les portes de revalidar el títol en una final en què els d'Oriol Vila han topat contra el mur de la Comunitat Valenciana (3-0).

COMUNITAT VALENCIANA
3 - 0
Leo, Marc Santos, Aitor Gandia, Espejo, Iván Valero, Vicent, Jairo, Marcos, Ayoze, Gael i Abass Luc. També han jugat Evaristo, Saúl, Jose Izan, Aitor, Mosquera i Ricardo.
Pablo, Pallé, Peri, Ethan, Robert, Sergio, Hugo, Toro, Guiu, Mario i Nil. També han jugat Arnau, Dragos, Abel, Grigorii i Medina.
Marc (22'), Luc (25') i Aitor (59')

Aitor (62')

Espectadors: Ciutat del Futbol de Las Rozas, 400 persones

La Selecció Catalana sub 14 s'ha quedat a les portes de revalidar el títol. Els d'Oriol Vila han perdut per 3 a 0 la final del Campionat d'Espanya després de desaprofitar ocasions de tots els colors en els 70 minuts de partit.

Catalunya ha gaudit de quatre ocasions clares de gol en els primers 20 minuts. Guiu Xuclà s'ha desfet de 4 jugadors des de camp propi i ha cedit la pilota a Sergio però el davanter del CE Mercantil no ha trobat porteria. Hugo Garcés ha estat el jugador català més actiu i en un cacau des de 30 metres ha estata  punt d'obrir la llauna, el xut ha picat al travesser i ha caigut sobre la línia de gol. Cinc minuts després, Mario Garrido també s'ha trobat amb la fusta en un xut llunyà amb la cama esquerra.

La Comunitat Valenciana ha demostrat la seva efectivitat. En cinc minuts han situat el 2 a 0 a l'electrònic de Las Rozas. Primer, a la sortida d'un córner en un cop de cap de Marc Santos, i el segon, en una passada a l'espai en què Luc ha superat Pablo

El ritme ha baixat a la represa després de la intensitat en els primers 35 minuts. El seleccionador Oriol Vila ha tocat tecles des de la banqueta i ha donat entrada a Arnau, Dragos i Medina. Un altre cop Hugo i Joel Pallé han tingut una doble ocasió per retallar distàncies. El porter taronja Leo ha tornat a aparèixer quan Hugo ha rematat a boca de canó. Massa càstig per a Catalunya, que ha encaixat el 3 a 0 a les botes d’Aitor al minut 59. Leo ha estat l’autèntic protagonista de la final, sota pals de la porteria taronja. Els catalans s'han de conformar amb el subcampionat. El vicepresident esportiu de l'FCF, Jordi Bonet, i el directiu Jacobo Doménech han estat al costat de l'expedició a la Ciutat del Futbol de Las Rozas.