L’efectivitat de Castella-la Manxa sentencia al País Basc
FS Notícies | 25/01/2019
Moltes ocasions de gol s’han viscut en el primer partit entre Castella-la Manxa i País Basc, en categoria sub 19, on l’efectivitat dels manxecs s’ha vist reflectida en el marcador, emportant-se la victòria.
CASTELLA-LA MANXA SUB 19
6 - 0
PAÍS BASC SUB 19
Óscar de la Faya de Pedraza, Al Mostapha Bachar, Rubén Rodrigo Rodríguez, Sergio Delgado Mora, Juan Cózar Cañadas, Alejandro Naranjo Lerma, Rubén Martínez Jaramillo, Jesús García Del Pino, Carlos Gómez Jerez, Samuel Prieto Escobar, Lucas García Morales i Ernesto Madrigal García.
Aitor Narvarte Mendizabal, Jon Puente Barañano, Sergio Carranza Higuero, Inhar Torres Acebal, Alvaro Alonso Carrillo, Asier Mujika Irulegi, Jokin Rayo Ignacio, Oier Saenz Azkunaga Uribarri, Gorka Liendo Ortiz, Alejandro Alonso Madrazo, Paul Ruerda Olangua i Pablo Ortiz Calvarro.
1 – 0 Rubén Martínez (7’); 2 – 0 Carlos Gómez (15’); 3 – 0 Sergio Delgado (22’); 4 – 0 Carlos Gómez (25’); 5 – 0 Sergio Delgado (falta 33’) i 6 – 0 Rubén Martínez (35’).

Carles Estruc Olivé, Javier Fernández Fuentes i Christian Moles Crespo.

Una vegada la categoria sub 16 ha encetat la fase prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Autònomiques sub 16 i sub 19 de futbol sala, ha arribat el moment de que la sub 19 obri la competició. Castella-la Manxa i País Basc s’enfronten en aquesta primera jornada.

Inici de partit trepidant i molt intens el de la selecció de Castella-la Manxa contra el País Basc sub 19, propi de l’etapa de la categoria, amb jugadors juvenils. En aquests primers compassos ja s’han vist les pimeres intencions d’ambdues seleccions autonòmiques. Per part dels manxecs, s’ha palpat la filosofia que ha mostrat abans la sub 16, amb pressió alta i amb una defensa organitzada.

El País Basc ha aguantat els continuos atacs dels manxecs, amb intervencions meritòries per part del seu porter i, mica en mica, han anat pujant les línies, per guanyar metres a la defensa rival. Una falta molt perillosa no l’han sabut aprofitar els bascos que, a la següent jugada, Rubén Martínez, ha definit molt bé per obrir el marcador per Castella-la Manxa.

Quedant 11 minuts pel descans, els manxecs ja acumulaven 4 faltes, fet que ha condicionat el seu joc i, sobretot, la seva actitud defensiva.

En els darrers minuts de la primer part, una jugada molt ben executada per part dels manxecs ha suposat el segon gol del partit, després de que Carlos Gómez hagi aparegut per darrera d’un doble bloqueig i hagi engaltat l’esfèrica al fons de la xarxa.

Ja des dels primers minuts de la segona part hem pogut veure a Castella-la Manxa buscant i arribant a la porteria contraria. I, als 3 minuts de joc, ha estat Sergio Delgado, a través de la seva cama esquerra, qui ha aconseguit ampliar la renda pels manxecs i aconseguir el tercer gol.

Arribats a aquest punt del partit, la intensitat ha disminuït considerablement, i els dos equips es trobaven a mitja pista, on la bona tasca defensiva per part d’ambdues seleccions autonòmiques feia que les ocasions no es materialitzessin.

La insistència, finalment, ha donat els seus fruits a Castella-la Manxa que ha creat una preciosa jugada recuperant una pilota, obrint-se per banda i el potent fruit de Carlos Gómez ha fet pujar el quart gol en el marcador.

En els darrers minuts de joc Sergio Delgado i Ruben Martínez han sentenciat el partit amb dos gols més per Castella-la Manxa, fet que ha obligat que, amb el marcador en contra, el País Basc hagi optat per jugar amb la figura del porter-jugador, per intentar tenir alguna darrera ocasió. Tot i així, el marcador no s’ha mogut i ha finalitzat amb un 6 a 0.

Per tal de poder seguir tant els resultats dels partits, com les notícies relacionades amb aquesta fase prèvia, així com les galeries d’imatges de tots els enfrontaments, estarà disponible un apartat específic que es pot accedir a través del bàner situat a la portada de la pàgina web, o bé, fent clic aquí.