L’efectivitat blaugrana els proclama campions de la Copa Catalunya Juvenil de futbol sala
FS Notícies | 27/05/2023
El Barça revalida el títol de la Copa Catalunya Juvenil de futbol sala davant un Futsal Inlingua Mataró molt competitiu, per 1 gol a 5, oferint un partit amb un alt nivell d’intensitat.

FUTSAL INLINGUA MATARÓ
1 - 5
BARÇA
Lucas, Sergi, Carrau, Garci, Aniol, Bernat, Biel Martí, Miñano, Biel Busca, Joan Cañizares, Axel i Corbe
BARÇA
Luis Medina, Toni Cerdà, Héctor Pastor, Izan Vargas, Rubén Rodó, Pol Salas, Fernando Díaz-Cano, Izan Sequero, Kokoro Harada, Gerard Álvarez, Jordi Sánchez i Martí Antolín.

1-1 Adrià Carrau (7');

0-1 Kokoro Harada (7'); 1-2 Jordi Sánchez (7'); 1-3 Luís Medina (20'); 1-4 Jordi Sánchez (36'); 1-5 Jordi Sánchez (39')
Àrbitres principals: Xavier Garcia Sánchez i Víctor Pasamontes Remisa    3r àrbitre: Ignasi Velasco Casals     Àrbitre assistent: Silvia Serrano Sánchez

Primers campions de la Copa Catalunya de futbol sala de la temporada. El Pavelló Municipal de Martorell ha viscut, la tarda d'aquest dissabte 27 de maig de 2023, la final de la Copa Catalunya Juvenil de futbol sala. Una final que per motius esportius s'ha hagut de traslladar abans de la 12a Festa del Futbol Català.

La resta de finals d'aquesta competició de totes les categories Base tindran lloc, també a Martorell, però al pavelló Municipal Can Cases, el proper dissabte 10 i diumenge 11 de juny.

Així doncs, en directe, a través de l'FCF TV, s'ha retransmès aquesta final que ha enfrontat al Futsal Inlingua Mataró, que és la tercera vegada que arriba a la gran final, i al Barça, vigent campió, en categoria Juvenil.

Els primers compassos del partit han anat sota direcció mataronina, donant un ritme molt elevat de joc i obligant al Barça a potenciar la seva defensa. Fruit d’això, les primeres ocasions han arribat a la porteria blaugrana.

El Futsal Inlingua Mataró ha sortit molt mentalitzat de donar-ho tot per aconseguir guanyar la seva primera Copa Catalunya en categoria Juvenil. Per això aprofitàven qualsevol ocasió per intentar robar la pilota, sortir ràpid a la contra i sorprendre al rival.

Per la seva banda, el Barça intentava cobrir tots els espais per evitar aquestes fugues i construir jugades que el Mataró no els hi posava gens fàcil per finalizar.

Però mica en mica, el Barça s’ha anat trobant més còmode a la pista, amb una defensa molt intensa, i agafant el ritme del partit marcat pel Mataró. Al minut 7 del partit, Kokoro ha sortit a la pista i en una jugada individual, amb la seva cama esquerra, ha enviat la pilota al fons de la xarxa, obrint el marcador.

Sense temps per poder recuperar-se, segons després, una pilota llarga del mataroní, Adrià Carrau, ha enganyat a tothom i ha suposat l’empat a 1.

I, a continuació, una jugada individual de Jordi Sánchez ha fet aixecar a l’afició blaugrana del seu seient, per celebrar el segon gol pel seu equip.

Tres gols en un minut han provocat un ritme trepidant al partit i el Barça ha agafat més confiança. Però els mataronins no han baixat la marxa i han continuat creant ocasions molt perilloses. Unes ocasions que s’han originat a ambdues porteries i que, a pocs segons del descans, s’han materialitzat per part del Barça, fruit d’una gran assistència de Toni Cerdà, que ha servit perquè Luís Medina enviés la pilota al segon pal i marqués el tercer gol pels blaugranes, abans de marxar als vestidors.

A la represa, l’esgotament físic que han suposat els primers 20 minuts, s’ha vist reflectit en l’intent dels equips en aguantar la intensitat del joc i, conseqüentment, han arribat les primeres rotacions a les banquetes.

El Barça ha començat a generar ocasions molt clares de gol i el Mataró ha lluitat per aconseguir mantenir el nivel assolit d’intensitat.

Malgrat crear menys occasions de gol i amb el marcador en contra, el maresmencs no han deixat de presionar i d’intentar trencar amb les possessions llargues dels blaugranes.

Al minut 31 de la segona part, el Barça ha tingut una ocasió claríssima, fruit d’una jugada col·lectiva que no s’ha materialitzat gràcies a la gran intervenció del porter del Mataró, que ha evitat el quart gol.

A partir d’aquí, el Barça cada vegada ha anat arribant a la porteria rival amb més freqüència i, a mesura d’anar insistint i d’anar-ho intentant, en un contraatac, el Jordi Sánchez ha fet pujar, finalment, el quart gol.

El Mataró ho ha començat a intentar amb el porter-jugador i en una de les jugades que la pilota ha estat rebutjada, ho ha aprofitat Jordi Sánchez per marcar-se el tercer gol del partit, que ha fet pujar el definitiu 1 a 5, que ha donat al Barça com a campió de la Copa Catalunya Juvenil de futbol sala 2023.

Sota els aplaudiments de dues aficions exemplars que no han parat d’animar als seus equips, s’ha procedit a l’entrega de premis. El directiu de l’FCF i l’LCFS, Pep Graus, ha estat l’encarregat de fer entrega del plat de subcampions al Futsal Inlingua Mataró.

El director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, ha fet l’entrega de la copa de campions de la Copa Catalunya Juvenil de futbol sala al Barça.

Pots consultar l'hora i els rivals de les finals de la Copa Catalunya Base de futbol sala fent clic AQUÍ.