L’atreviment de Catalunya s’estavella contra el mur defensiu de la Damm
Seleccions | 05/03/2019
La Selecció Catalana sub 12 masculina no ha pogut passar de l’empat a 1 davant d’un rocós rival malgrat gaudir de les ocasions més clares de gol.
DAMM, C.F.
1 - 1
DAMM, C.F.
Manel Estévez, Amadou Kandeh Guillem Anglada, Toni Velilla, Jairo Sánchez, Oriol Codony, Kilian Vázquez i Gerard Luque. També ha jugat: Pol Martín.
Jordi Saucedo, Lamine Yamal, Kaua Garcia, Sergi Sánchez, David Escoda, Adrià Rubira, Joel Pleguezuelos i Pol Duran. També han jugat: Max Bonfill, Landry Cephas, Marc Bernal, Daniel Ávila, Álex Bombardo, Óscar Masque, David Rondón i Álex González.
Oriol Codony (1-1, 7’).

Sergi Sánchez (0-1, 5’).
Marc Vicente Delmar.

La Selecció Catalana sub 12 masculina s’ha enfrontat al CF Damm en un triangular de caràcter amistós disputat al Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell per preparar la Fase Única del Campionat d’Espanya. Després d’un gran inici de partit, els de Jaume Joan Rius s’han avançat en el marcador gràcies a una diana de Sergi Sánchez, pràcticament sense angle, quan s’havien disputat cinc minuts. Dos minuts més tard, l’atacant de la Damm Oriol Codony ha anivellat el duel amb un tir sec ajustat a la base del pal.

La segona part ha començat amb una atrevida Catalunya que ha donat un pas endavant per intentar doblegar a un aguerrit rival, ben posicionat al terreny de joc. Kaua Garcia ha gaudit d’una bona oportunitat per anotar l’1-2, però el porter rival ha desviat el seu xut a córner. Malgrat que la Catalana ha tingut la possessió de la pilota i les ocasions més clares, la Damm s’ha defensat amb encert i el partit ha finalitzat amb empat a 1. Un nou test de nivell per continuar preparant el Campionat estatal.