L’Atlètic Premià s’imposa clarament al Polinyà i es proclama campió
FS Notícies | 29/05/2016
El conjunt del Maresme ha dominat des de l’inici, s’ha imposat al Polinyà i ha aconseguit proclamar-se campió del grup 2 de la Tercera Divisió Aleví i ascendir a Segona.

FS POLINYÀ 2-10 ATLÈTIC PREMIÀ

L’Atlètic Premià depenia d’ell mateix per ser campió de lliga i pujar de categoria i des de l’inici ha sortit molt endollat i decidit a fer valer la seva condició de favorit per sentenciar ràpid el partit. Al minut 1 ha arribat el primer gol després d’una jugada individual del Felipe Sánchez que ha finalitzat amb un fort xut exterior que ha sorprès el porter local. El domini visitant era aclaparador i el ritme trepidant. Als vuit minuts, el Felipe ha robat una pilota al mig camp i ha combinat amb el Julen Mira que ha fet el segon per l’Atlètic. Un minut després, una pilota morta a la frontal de l’àrea l’ha aprofitat l’Èric Del Pino per fer el 0 a 3 que deixava el partit molt encarrilat pels visitants. El domini era total del Premià i el Polinyà arribava a la porteria rival a comptagotes aprofitant algun contraatac. Al minut 13 un xut sense aparent perill des de la banda s’ha colat pel pal curt del porter i el 0 a 4 ha pujat al marcador. Ha retallat distàncies el Polinyà un minut després amb una jugada individual de l’Iker Fernández i ha començat a generar més perill en els minuts següents, però poc ha durat l’alegria ja que de seguida ha arribat l’1 a 5 amb el que ha finalitzat la primera meitat.

A la represa la tònica ha estat la mateixa. L’Atlètic ha sortit molt fort de nou i en els primers sis minuts ha fet dos gols més que han sentenciat definitivament el partit. A partir d’aquí no hi ha hagut control per part de cap dels dos equips i el joc era un seguit de contraatacs constants i ocasions a les dues porteries. Han arribat més gols favorables als visitants i ja al final el Polinyà ha maquillat el marcador fent el segon després d’una bona jugada col·lectiva. S’ha arribat als últims minuts, l’àrbitre ha xiulat el final i l’alegria s’ha desfermat a la banqueta de l’Atlètic Premià que sobre la pista ha celebrat el campionat i ha agraït el suport a l’afició. La festa ha passat al vestidor, l’ascens era una realitat.

Al final dels 50 minuts membres del cos tècnic dels dos equips han valorat el partit i la temporada.

Juanjo Cerezo, delegat del FS Polinyà

PARTIT DECANTAT DES DE L’INICI

El delegat del Polinyà, el Juanjo, acceptava la realitat: “Teníem davant el campió i hem plantat cara fins que hem pogut”.

L’Albert, entrenador de l’Atlètic Premià, estava molt satisfet: “Hem intentat ser molt intensos des de l’inici per assegurar el campionat i ho hem aconseguit”.

L'Albert Villa, entrenador de l'Atlètic Premià

OBJECTIUS ASSOLITS

L’Albert creu que han complert l’objectiu: “Estem molt contents de proclamar-nos campions. Tenim un equip molt fort i competitiu i des de l’inici de temporada hem perseguit el campionat. Sabíem que teníem uns rivals molt durs i fins la darrera jornada no hem pogut aconseguir el títol”.

El Juanjo també estava satisfet: “Tenim un equip de primer any i hem complert l’objectiu marcat a l’inici. Hem acabat en una desena posició que és la que ens mereixem”.