L’AE Penya Esplugues es manté a la Primera RFEF Futsal femenina
FS Notícies | 19/06/2021
L’AE Penya Esplugues ha guanyat 3 a 2 davant el Colmenarejo Futsal en un partit vibrant i es manté una temporada més a la Primera RFEF Futsal femenina.
AE Penya Esplugues

Una temporada més, a Primera RFEF Futsal femenina. L’AE Penya Esplugues ha guanyat 3 a 2 davant el Colmenarejo Futsal i es manté, una temporada més, a la màxima categoria nacional femenina de futbol sala. El conjunt català ha disputat un partit molt seriós en defensa i efectiu en atac, que l’ha servit per guanyar aquesta Fase de Promoció que s’ha disputat al Pavelló Esperanza Lag d’Elx contra el Colmenarejo Futsal, conjunt que anteriorment va perdre el play-off d’ascens i que, per tant, es mantindrà una temporada més a Segona RFEF Futsal femenina.AE Penya EspluguesL’AE Penya Esplugues ha aconseguit la permanència després de patir fins al darrer instant i remuntar un partit en què el Colme Futsal ho ha posat molt difícil. I és que les jugadores de Colmenarejo s’han avançat en el marcador a l’inici de partit, tot i que abans del descans, Clara ha empatat el matx, resultat amb el qual s’ha arribat al fjnal dels primers 20 minuts. Ha estat a la represa quan les d’Esplugues s’han col·locat per davant per mitjà d’un gol en pròpia porteria i un altre de Berta. En el tram final, el Colme ha estat capaç d’escurçar diferències, però el marcador ja no s’ha mogut més i l’AE Penya Esplugues ha obtingut la permanència a la Primera RFEF Futsal femenina.AE Penya EspluguesAmb aquesta victòria, l’AE Penya Esplugues posa punt final a la temporada.