L'AE Les Corts UBAE es proclama campiona de la Copa Catalunya Aleví femenina de futbol sala
FS Notícies | 10/06/2023
L'AE Les Corts UBAE ha guanyat 0 a 7 davant el FS Olesa en un partit que s'ha decidit a la segona meitat.

FUTBOL SALA OLESA
0 - 7
AE LES CORTS UBAE
Elaine Silva, Noa Calero, Paula Pommard, Maria Fernández, Judit Sala, Zoe Arias, Ania Rivas, Jessica Chamorro, Zaira Noguero, Ainoha Ramos i Gisela Monzo.
Chlôe Berdié, Lola Barberán, Chloé Bidallier, Lia Solé, Iria Pérez, Bruna Pallarès, Arlet Martín, Martina Pérez, Maria López i Sofa Parrales

0-1 Chloé Bidallier (29'); 0-2 Lia Solé (30'); 0-3 Iria Pérez (33'); 0-4 Chloé Bidallier (10'); 0-5 Chloé Bidallier (42'); 0-6 Iria Pérez (43'); 0-7 Arlet Martín (45')
Adrià Acero Montes

Campiona a la segona part. L'AE Les Corts UBAE s'ha proclamat campiona de la Copa Catalunya Aleví femenina de futbol sala després de guanyar 0 a 7 davant el FS Olesa en un partit que s'ha decidit a la segona part. I és que al descans, el partit s'ha arribat amb empat a zero al descans, però a la segona part l'AE Les Corts UBAE ha sentenciat el matx amb el set gols i s'ha proclamat campiona de la Copa Catalunya.

La final es decideix a la segona part. I és que el primer temps ha estat igualat, sense gols, tot i que les ocasions més clares les ha tingut l'AE Les Corts UBAE. Al descans, empat a zero i ha estat a la segona part, només començar, Chloé Bidallier, ha obert la llauna del marcador. Sense temps de reacció, Lia Solé ha marcat el segon. Un gol que ha encarrilat la victòria, ja que l'AE Les Corts UBAE ha augmentat la efectivitat en atac fins al definitiu 0 a 7.

Tota la informació sobre la 12a Festa del Futbol Català es pot consultar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, o bé, fent clic AQUÍ.