L'AE Les Corts UBAE, el CFS Eixample i el Futsal Mataró CE, campiones de Catalunya de futbol sala
FS Notícies | 20/05/2023
L'AE Les Corts UBAE ha vençut a la tanda de penals el FS Ripollet, en l'Aleví femení; el CFS Eixample ha guanyat el FS Olesa, en Infantil femení; i el Futsal Mataró CE s'ha imposat a la tanda de penals a l'AE Les Corts UBAE, en cadet femení.

Campiones de Catalunya. La Televisió de l'FCF ha emès aquesta tarda les finals del Campionat de Catalunya Aleví femenina, Infantil femenina i Cadet femenina disputades al Pavelló Municipal de Premià de Dalt. En la categoria Aleví femenina, l'AE Les Corts UBAE ha guanyat a la tanda de penals el FS Ripollet; en categoria Infantil femenina, el CFS Eixample ha guanyat 3 a 0 davant el FS Olesa; i en categoria Cadet femenina, el Futsal Mataró CE ha vençut a la tanda de penals a l'AE Les Corts UBAE.

AE Les Corts UBAE - FS Ripollet | Final Campionat de Catalunya Aleví femení FS

A la tanda de penals. El partit entre l'AE Les Corts UBAE i el FS Ripollet ha estat molt disputat fins al darrer segon, en què al descans el FS Ripollet guanyava 0 a 1, amb gol d'Aina Fernández. A la represa, les mamuts han empatat però, altra vegada, Aina Fernández ha col·locat el FS Ripollet per davant fins que, en el darrer minut, l'AE Les Corts ha empatat el partit. A la tanda de penals, l'AE Les Corts UBAE s'ha proclamat campiona de Catalunya.

AELIS-Sage Partiner Eixample - FS Olesa | Final Campionat de Catalunya Infantil femení FS

El partit es decideix a la segona part. L'AELIS-Sage Partner Eixample i el FS Olesa han disputat una primera meitat molt igualada, amb ocasions de gol pels dos equips, i al descans s'ha arribata amb empat a zero. Ha estat a la represa quan Manuela Sebastià ha obert la llauna del marcador i el conjunt barceloní ha estat superior per acabar guanyant 3 a 0.

Futsal Cartonajes Pans Mataró CE - AE Les Corts UBAE | Final Campionat de Catalunya Cadet femení FS

La tanda de penals somiure el Futsal Mataró CE. I és que la final entre el Futsal Cartonajes Pans Mataró CE i l'AE Les Corts UBAE ha estat igualada, amb dos equips que es coneixen molt bé i amb jugadores d'un gran nivell de futbol sala. A més, les dues porteres han estat superlatives i han mantingut un marcador molt just.  A la primera meitat, i en pròpia porteria, l'AE Les Corts UBAE s'ha avançat en el marcador i a la represa, amb un gol també en pròpia porteria, ha arribat l'empat. A la tanda de penals, el Futsal Cartonajes Pans Mataró CE ha estat més afortunat i ha aconseguit el Campionat de Catalunya.

Demà, a les 12.00 hores i en directe a l'FCF TV, l'Industrias Santa Coloma i el CFS Almacelles disputaran la final del Campionat de Catalunya Benjamí de futbol sala.