Jornada d'entrenadors i àrbitres a la delegació de Lleida
Notícies Generals | 05/02/2013
Ahir a la nit, el CTE i el CTA de la FCF van citar als seus afiliats a la delegació de Lleida per tal de posar en comú diferents punts de vista sobre aspectes de l'actualitat del nostre futbol.
Jornada d'entrenadors i àrbitres a la delegació de LleidaLa trobada, que va servir per generar un debat constructiu i que serveix per extreure idees de cara a un millor funcionament futur d'ambdós comitès, respon a l'interès de la Junta Directiva de la FCF envers la formació continuada dels diferents agents que composen el futbol català.


Aquesta sessió, que va ser dirigida pel Xavier Moreno Delgado, l'Antxón Uzcudun (CTA) i el Fèlix Jimeno (CTE), hi van assistir 70 entrenadors i 30 àrbitres.


Un centenar de persones que van participar del en el debat sobre casos que viuen aquests col·lectius en els tots dos col·lectius en els prop de 4.000 partits que es juguen cada cap de setmana a Catalunya. Els assistents, a més, van posar en comú les seves visions i els aspectes a millorar en les relacions àrbitre-entrenador.


D'aquesta manera, i tal i com ja s'havia fet a la Delegació de Barcelona, es va fer un repàs a les modificacions reglamentàries en les regles de joc, i es van analitzar els elements bàsics que conflueixen en el desenvolupament de partits, tot fent ús d'un vídeo de la UEFA.


Andreu Subies, president de la FCF, va assistir a la Jornada acompanyat dels vicepresidents Josep Llaó i Dani Vives i dels directius Jordi Terés i Josep Vives. Xavier Estrada, àrbitre internacional tampoc no va faltar a la cita.


Està previst que aquest tipus de trobades entrenador-àrbitre es vagin repetint a les diferents delegacions federatives.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.