Jordi Cruyff: filosofia de joc propi en un futbol diferent
Comitè Entrenadors | 19/05/2020
L’FCF ofereix en obert la classe magistral del tècnic català, en una nova entrega amb contingut de qualitat del Dia de l’Entrenador.
Jordi Cruyff: filosofia de joc propi en un futbol diferent

La ponència ‘Com implementar una filosofia de joc propi en un futbol diferent’, impartida per Jordi Cruyff, configura una nova entrega de la Federació Catalana de Futbol amb contingut de qualitat en obert del 8è Dia de l’Entrenador. La capacitat d’adaptació per entrenar en països estrangers i el domini d’idiomes, sumats a les ganes de millorar dia a dia, el treball i la perseverança són algunes de les claus per arribar a l’èxit que enumera en aquesta classe magistral l’actual seleccionador absolut d’Equador, i en aquell moment entrenador del Chongqing Lifan xinès.

Acompanyat pel tècnic assistent Carlos García, en un acte que va tenir lloc davant de més de 420 persones, el passat 15 de novembre a Barcelona, Jordi Cruyff parla de metodologia de treball lluny de les nostres fronteres, i de la importància de guanyar-se la confiança del vestidor per assolir els resultats marcats. A més, aprofundeix en aspectes com el model de joc, o el treball en equip amb tots els membres de l’staff. Tanmateix, el fill de l’exseleccionador català absolut, Johan Cruyff, reflexiona al voltant de la figura del seu pare, i del camí que ha seguit per intentar triomfar amb idees pròpies.

Ponències dels tècnics catalans de primer nivell

En un projecte conjunt de l’Escola Catalana d’Entrenadors i el Comitè Tècnic d’Entrenadors, l’FCF posa a disposició del col·lectiu d’entrenadors de casa nostra i del públic en general les millors ponències dels tècnics catalans de primer nivell, amb capítols exclusius de les darreres edicions del Dia de l’Entrenador. A la vegada, la iniciativa esdevé una eina per poder aprofundir en el coneixement de la direcció d’un equip des de la banqueta, tant en les categories del futbol amateur com de base.

També pots recuperar les ponències del Dia de l'Entrenador:Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.