Joan Soteras assisteix a l'Espanya - Brasil
El president de l'FCF ha presenciat l'amistós internacional al costat dels màxims dirigents de la RFEF i de la Confederació Brasilera de Futbol.

Espectacle golejador al Bernabéu. La Selecció Espanyola Absoluta masculina ha empatat a tres davant el Brasil en un partit amistós en el marc de la campanya 'La misma piel', en contra del racisme al futbol. Joan Soteras ha presenciat el partit al Santiago Bernabéu, al costat del president de la RFEF, Pedro Rocha, i dels dirigents de la Confederació Brasilera de Futbol.

Els catalans Lamine Yamal i Dani Olmo, protagonistes del partit

La Selecció Espanyola s'avança des del punt de penal al quart d'hora de partit. Rodri transformava la pena màxima, que ha provocat el blaugrana Lamine Yamal. El jugador amb recorregut a les Seleccions Catalanes Base ha portat de corcoll la defensa brasilera amb accions de molta classe. El gol del partit ha arribat a les botes del terrassenc Dani Olmo, en una acció de precisió a l'interior de l'àrea. Rodrygo ha retallat distàncies al temps de descans.

A la represa, la canarinha ha igualat el matx mitjançant Endrick. L'emoció ha tornat a la recta final del partit, quan Rodri ha signat el segon gol personal des dels 11 metres i, sobre la botzina, Lucas Paquetá ha fet el 3 a 3 definitiu en un estadi madridista ple de gom a gom.