Inscripcions per al nou curs d’arbitratge
Notícies Generals | 31/01/2024
El CTA de l’FCF obre el termini de preinscripció del curs per a ser àrbitres del 15 de febrer al 15 de març i que es durà a terme d’abril a juny.
Inscripcions per al nou curs d’arbitratge

El nou curs per a la incorporació d'àrbitres la propera temporada 2024-2025 ja està definit. La preinscripció, exclusivament online, serà del 15 de febrer al 15 de març. Els cursos es realitzaran a totes les delegacions del CTA, en format presencial, en horari de tarda d'aquest mes d'abril fins al juny.

El Comitè Tècnic d'Àrbitres contactarà amb tots els preinscrits per tenir una entrevista personal i realitzar una primera selecció en el cas que la demanda de places fos superior a la de places ofertes. Posteriorment, els admesos hauran de presentar la documentació necessària i abonar la matrícula del curs, que té el preu de 70€. Les persones que aprovin portaran a terme les proves físiques al setembre i podran començar a dirigir partits.

Curs Incorporació Àrbitres
PREINSCRIPCIÓ DURADA FORMULARI
DEL 15 DE FEBRER AL 15 DE MARÇ ABRIL - JUNY AQUÍ

Resum del Pla de Formació:

Requisits:

  1. Ser nacional d’algun dels estats membres de la Comunitat Europea o, en el seu defecte, estar en possessió del permís de residència.
  2. Tenir veïnatge administratiu a Catalunya.
  3. Ser major d’edat i no haver complert 24 anys el dia 1 de juliol. També podran integrar-se en l’organització arbitral els que tinguin entre 15 i 18 anys. En aquest darrer cas hauran d’aportar una autorització del pare o tutor. Us podeu descarregar el model d'autorització per a menors AQUÍ.
  4. Estar en ple ús dels drets civils.
  5. Acreditar mitjançant Certificat Mèdic esportiu tipus 1 o llicència en vigor de l’FCF, l'aptitud per a la pràctica esportiva. No cal aportar el certificat mèdic fins no haver superat l'examen teòric.
  6. No estar inhabilitat ni haver estat sancionat més d’una vegada per falta greu o una vegada per falta molt greu pels òrgans competents de la jurisdicció esportiva, ni haver estat expulsat de cap organització d’aquesta mena.
  7. No haver suspès en dues ocasions aquest curs, la qual cosa l'inhabilitaria per accedir novament al mateix. Només ho podrà tornar a fer si han passat un mínim de dues temporades.
  8. Pagament de l’import de la matrícula.
  9. Disposar d'un dispositiu amb connexió a internet per a l'elaboració de les actes, preferentment tauleta o portàtil.

Dates del curs: d'abril a juny de 2024.

Preu de la matrícula: 70€. No s'haurà de fer el pagament de la matrícula fins que no s'hagi confirmat per part del CTA l'admissió del sol·licitant.

Lloc: a totes les delegacions del CTA. Per veure les delegacions feu clic AQUÍ.

Dies i hores: aquestes classes teòriques tindran lloc, preferentment, durant els dies laborables en horari de tarda. Cada delegació podrà organitzar classes duplicades durant el cap de setmana, però sempre seguint aquests mateixos criteris lectius.

Es pot consultar el Pla de Capacitació complet fent clic AQUÍ.

PREINSCRIPCIÓ ONLINEUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.