Inscripcions obertes per a la 5a Jornada de Futbol Femení
Notícies Generals | 13/04/2017
Amb motiu d’una nova edició de la Jornada de Futbol Femení, s’ha creat una pàgina web exclusiva per aquest esdeveniment per a que totes les jugadores interessades s’hi puguin inscriure i trobin tota la informació necessària.
Inscripcions obertes per a la 5a Jornada de Futbol Femení

El proper 1 de maig es durà a terme la cinquena edició de la Jornada de Futbol Femení, un dia dedicat exclusivament a les noies que juguen a futbol i que volen millorar certs aspectes, i també per a aquelles noies que volen iniciar-se en aquest esport. Per aquest motiu, a partir d’avui, dijous 13 d’abril, i a través de la pàgina web futbolfemeni.com es poden realitzar les inscripcions, consultar totes les seus on es desenvoluparà aquesta Jornada, la localització exacta de cada camp, i les activitats que es realitzaran.

En aquest lloc web també es poden visualitzar fotografies de les edicions anteriors, saber quantes places hi ha disponibles en cada seu, i els pares i mares de les jugadores poden resoldre els dubtes que els hi puguin sorgir. Les 14 seus on se celebrarà aquesta Jornada estan repartides per tot el territori per tal d’apropar al màxim el futbol a totes les noies d’arreu. En aquest ENLLAÇ es poden consultar els camps.

Aquesta Jornada s’emmarca dins de les diverses accions que està duent a terme l’actual Junta Directiva de la FCF des de fa cinc anys per a la promoció i desenvolupament del futbol femení a Catalunya entre les noies d’edat compreses entre els 6 i els 14 anys. La iniciativa sempre ha tingut molt bona rebuda, i és que més de 3.000 jugadores han participat en les quatre edicions anteriors. Aquestes dades compleixen amb l’objectiu de promoure i fer créixer el futbol femení al nostre país i permet apropar-lo cada vegada a més noies, ja siguin practicants d’aquest esport o no.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.