El Comitè de Futbol Platja de la FCF ha organitzat dos campionats provincials de futbol platja, distribuïts per la geografia catalana, on els millors equips disputaran el Campionat de Catalunya 2011. El primer tindrà lloc a Girona el cap de setmana del 25 i 26 de juny.
" />
Inscripcions Campionat Provincial de Girona
F. Platja | 14/06/2011
El Comitè de Futbol Platja de la FCF ha organitzat dos campionats provincials de futbol platja, distribuïts per la geografia catalana, on els millors equips disputaran el Campionat de Catalunya 2011. El primer tindrà lloc a Girona el cap de setmana del 25 i 26 de juny.
Inscripcions Campionat Provincial de Girona Enguany, es celebrarà la segona edició del Campionat de Catalunya de Futbol Platja. Amb la intenció de poder arribar a tothom, el Comitè de Futbol Platja de la Federació Catalana de Futbol ha decidir engegar dos Campionats Provincials (fase prèvia).

El primer d’ells està previst pel 25 i 26 de juny a Roses:

CAMPIONAT  PROVINCIAL

SEU

DATES

Campionat provincial a GIRONA

Roses

25 i 26 de juny

 

 

Els quatre primers classificats de cadascuna de les dues seus (Girona i Tarragona), participaran a la Fase Final del Campionat de Catalunya que es jugarà el cap de setmana del 16 i 17 de juliol (8 equips masculins en total), a Piera (Barcelona)

 

L’equip  campió d’aquesta fase final participarà al Campionat d’Espanya de Clubs.

 

 

REQUISITS D’INSCRIPCIÓ D’EQUIPS

Poden  participar als Campionats provincials tant:

 

ASSOCIACIONS DE JUGADORS O CLUBS DE NOVA CREACIÓ:

En el cas de no formar part de cap club de futbol o futbol sala, hi ha la possibilitat de crear un equip de Futbol Platja per poder disputar els Campionats provincials.

  • Per poder formar un club de nova creació cal disposar d’una junta directiva formada per un president, un secretari i un tresorer. Cal dirigir-se personalment a la seu central de la Federació Catalana de Futbol per recollir la documentació per iniciar l’expedient d’inscripció.

 

CLUBS DE FUTBOL O FUTBOL SALA JA EXISTENTS:

Tots aquells clubs de futbol o futbol sala ja existents que ho vulguin, poden crear una secció de Futbol Platja.

  • Serà necessari presentar l’autorització del club.

 

REQUISITS D’INSCRIPCIÓ DE JUGADORS

Els jugadors han de tenir un mínim de 16 anys i poden inscriure’s tant si tenen llicència federativa com si no en disposen:

TENIR LA LLICÈNCIA DE FUTBOL O FUTBOL SALA EN VIGOR:

En aquest cas, es manté la llicència vàlida per la disciplina de Futbol Platja.

·         Caldrà presentar les llicències de tots els jugadors de l’equip i els corresponents DNI a la seu central de la Federació Catalana de Futbol.

·         També serà necessari presentar l’autorització del club.

JUGADORS SENSE LLICÈNCIA FEDERATIVA:

En aquest cas, el jugador caldrà que es doni d’alta amb una llicència específica de futbol platja, abonant un import corresponent a la mutualitat. 

·         Per tramitar la llicència caldrà que el jugador vagi personalment a la seu central de la Federació Catalana de Futbol amb el DNI i l’import esmentat.

El preu d’inscripció per equips és de 120€.

 

 

A continuació s’adjunta el full d’inscripció que caldrà omplir. Per fer-lo arribar a la Federació hi ha dues vies:

- a través del correu electrònic: futbolplatja@fcf.cat

- a través del següent número de fax: 932 316 366Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.