Inscripcions actives per a la competició de futbol de la temporada 2020-2021
Futbol Femení | 15/06/2020
El termini per inscriure els equips anirà del 15 de juny al 10 de setembre, segons categoria. Les delegacions territorials establiran els seus propis terminis d’inscripcions.
Inscripcions actives per a la competició de futbol de la temporada 2020-2021

El termini d’inscripcions per participar en les competicions de futbol la temporada 2020-2021 ja s’ha iniciat. A partir d’avui, dilluns 15 de juny de 2020, tots els clubs que ho desitgin poden inscriure els seus equips per tal de competir en la propera campanya. Cal destacar, però, que les competicions organitzades per les delegacions territorials establiran els seus propis terminis d’inscripcions.

Per formalitzar la inscripció cal accedir a la intranet federativa, a l’apartat “clubs i equips” > “gestió”> “inscripció online d’equips”. Si l’equip ja ha participat en competició aquesta temporada, cal clicar l’opció “renovació” que apareix a la columna “accions”, al costat de cada equip. Únicament, si l’equip no ha participat en la competició, s’haurà de triar l’opció “inscriure un equip nou”. Caldrà indicar també el nom del/de la president/a o de la persona que legalment el/la substitueix.

Inscripció de nous equips

Tal com s’ha efectuat en les darreres temporades, s’estableix una quota de 84 euros en concepte d’inscripció de cada equip nou (s’ha descomptat un 30% respecte la quota de 120€ de la temporada passada), als efectes de donar estabilitat als calendaris de competició. Tindran la consideració d’equip nou els que no hagin finalitzat la temporada 2019-2020, tant pel fet de no haver participat des de l’inici, com pel fet d’haver-se retirat o haver estat exclosos de la competició.

Un cop s’efectuï la sol·licitud d’inscripció d’aquests equips, en l’apartat corresponent apareixerà al costat de l’equip en qüestió l’alerta “pendent de pagament”, i aquest pagament s’haurà d’efectuar mitjançant el botó “pagar inscripcions”. Fins que no es procedeixi a aquest pagament, la inscripció no quedarà validada.

Terminis inscripció d’equips

Els terminis d’inscripció dels equips en les diferents categories són els següents:

FUTBOL AMATEUR
TERCERA DIVISIÓ NACIONAL Del 15 al 30 de juny
PRIMERA CATALANA
SEGONA CATALANA
TERCERA CATALANA
QUARTA CATALANA Del 15 de juny al 31 d’agost

FUTBOL BASE
JUVENIL NACIONAL Del 15 al 30 de juny
JUVENIL PREFERENT
JUVENIL PRIMERA
CADET DIVISIÓ D’HONOR
CADET PREFERENT
CADET PRIMERA
INFANTIL DIVISIÓ D’HONOR
INFANTIL PREFERENT
INFANTIL PRIMERA
ALEVÍ PREFERENT
ALEVÍ PRIMERA
ALEVÍ SEGONA
BENJAMÍ PREFERENT
BENJAMÍ PRIMERA
BENJAMÍ SEGONA
JUVENIL SEGONA Del 15 de juny al 31 d’agost
CADET SEGONA
INFANTIL SEGONA
ALEVÍ TERCERA Del 15 de juny al 10 de setembre
BENJAMÍ TERCERA
PREBENJAMÍ
DEBUTANT

FUTBOL FEMENÍ
PREFERENT Del 15 al 30 de juny
PRIMERA
JUVENIL PREFERENT
JUVENIL PRIMERA
INFANTIL PRIMERA
ALEVÍ PRIMERA
SEGONA Del 15 de juny al 31 d’agost
JUVENIL SEGONA
AMATEUR F-7 Del 15 de juny al 10 de setembre
CADET
INFANTIL SEGONA
ALEVÍ SEGONA
BENJAMÍ

Altres aspectes a tenir en compte

Per aconseguir una correcta confecció de calendaris, s’han de tenir en compte els següents punts:

  • Omplir de forma acurada l'equip amb el qual s'alterna (l'equip que juga al mateix horari del qual s'inscriu i no es vol coincidir), indicant nom del club, categoria de l'equip i nivell (A, B, C,  etc.).
  • En el cas d'equips de Futbol 7, indicar de forma clara si el que es vol és alternar o coincidir amb l'equip indicat.
  • Alternar equips de Futbol 11 amb equips de Futbol 11, i equips de Futbol 7 amb equips de Futbol 7, si és possible.
  • Alternar equips de futbol base amb equips de futbol base, i equips de futbol amateur amb equips de futbol amateur, ja que és possible que aquests darrers tinguin calendaris de dates diferents que faran complicades les no coincidències de partit.
  • Procurar no sol·licitar la coincidència o alternança amb més d'un equip.

Cal recordar també que les peticions d'iniciar la competició a casa o a fora sempre són secundàries respecte a les peticions d'alternar amb altres equips.

En relació amb les competicions organitzades per les delegacions territorials de Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre, aquestes establiran els seus propis terminis d’inscripció si són diferents dels indicats en la present comunicació.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.