Inici del període d’inscripcions per als equips de futbol sala 2020-2021
FS Notícies | 15/06/2020
Amb la mirada cap al futur l’LCFS continua treballant pel futbol sala català i obra les inscripcions per als equips de futbol sala de cara a la propera temporada 2020-2021.
Inici del període d’inscripcions per als equips de futbol sala 2020-2021

Tancament de la passada i obertura de la següent temporada. Una vegada publicades, segons els criteris aprovats per la Junta Directiva de l’FCF notificats en la circular 31 sobre els efectes classificatoris de la temporada 2019-2020 i la composició del número de grups i equips del Pla de Competició que tanquen la temporada, la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol posa la mirada endavant i obra les inscripcions per als equips de futbol sala de cara a la propera temporada 2020-2021.

Aquest període d’inscripció queda obert a partir del 15 de juny de 2020 i la data de finalització ve determinada per la categoria i la divisió.

COM REALITZAR LA INSCRIPCIÓ

La inscripció dels equips s’ha de realitzar a través de la intranet federativa accedint a l’apartat “clubs i equips” > “gestió” > “inscripció online d’equips”.

Si l’equip ja ha participat en competició aquesta temporada o en les darreres, cal clicar l’opció “renovació” que apareix a la columna “accions”, al costat de cada equip.

Únicament si l’equip no ha participat en la competició cal escollir l’opció “inscriure un equip nou”. Caldrà indicar també el nom del/la president/a o de la persona que legalment el/la representa.

TERMINIS PER FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ

A partir d’aquest dilluns 15 de juny de 2020 queda obert el període d’inscripció dels equips de futbol sala per a la temporada 2020-2021. En les competicions de categoria nacional, restem a l'espera de notificació per part de la RFEF per conèixer la documentació i els terminis per a poder formalitzar la inscripció. En la categoria 3a Divisió Nacional de futbol sala, tot i haver de formalitzar la inscripció segons determini la RFEF, al ser gestionada per l'LCFS, hauran de realitzar també la inscripció a través de la intranet federativa. 

És per aquest motiu que la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol estableix els següents terminis per a formalitzar la inscripció, que es poden consultar AQUÍ.

A continuació es detallen els terminis per formalitzar les inscripcions, per categories:

PENDENT DE CONFIRMACIÓ PER PART DE LA RFEF
RFEF 1a, 2a, 2a 'B' i 3a DIVISIÓ NACIONAL
JUVENIL DIVISIÓ D'HONOR NACIONAL
1a i 2a DIVISIÓ NACIONAL FEMENÍ

A continuació es detallen els terminis per formalitzar les inscripcions de l'LCFS, per categories:

FINS EL DIJOUS, 2 DE JULIOL DE 2020
SÈNIOR MASCULÍ 3a DIVISIÓ NACIONAL
DIVISIÓ D'HONOR CATALANA
1a i 2a DIVISIÓ CATALANA
SÈNIOR FEMENÍ DIVISIÓ D'HONOR CATALANA
1a DIVISIÓ CATALANA
BASE DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ JUVENIL MASCULÍ
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ CADET MASCULÍ
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ INFANTIL MIXTE
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ ALEVÍ MIXTE
DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL FEMENÍ
FINS EL DIJOUS, 23 DE JULIOL DE 2020
SÈNIOR MASCULÍ 3a DIVISIÓ CATALANA
SÈNIOR FEMENÍ 2a DIVISIÓ CATALANA
BASE 3a DIVISIÓ JUVENIL MASCULÍ
3a DIVISIÓ CADET MASCULÍ
3a DIVISIÓ INFANTIL MIXTE
3a DIVISIÓ ALEVÍ MIXTE
LLIGA BENJAMÍ MIXTE
LLIGA MINIBENJAMÍ MIXTE
LLIGA PREBENJAMÍ MIXTE
LLIGA MINIPREBENJAMÍ MIXTE
LLIGA PROMESES MIXTE
1a DIVISIÓ JUVENIL FEMENÍ
LLIGA CADET FEMENÍ
LLIGA INFANTIL FEMENÍ
LLIGA ALEVÍ FEMENÍ
FINS EL DIJOUS, 10 DE SETEMBRE DE 2020
SÈNIOR MASCULÍ NOVA INSCRIPCIÓ
SÈNIOR FEMENÍ NOVA INSCRIPCIÓ
BASE NOVA INSCRIPCIÓ

En cas de no voler inscriure a algun dels equips, cal notificar-ho el més aviat possible a través d’un missatge per la intranet federativa, al departament del Comitè de Competició de Futbol Sala, per tal de poder agilitzar el procés de creació dels calendaris.

La NO renovació d’un equip dins del termini establert comportarà la retirada dels drets federatius d’aquell equip havent de realitzar una nova inscripció com si fos una alta nova d’equip i, conseqüentment, suposaria la pèrdua de categoria.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.