Informació d’interès per assistir al 8è Dia de l’Entrenador
Comitè Entrenadors | 14/11/2019
Entre ponència i ponència es realitzarà un sorteig entre tots els assistents a l’acte per gaudir d'una nit d’hotel per a dues persones.
Informació d’interès per assistir al 8è Dia de l’Entrenador

El 8è Dia de l’Entrenador tindrà lloc demà, divendres 15 de novembre de 2019, a partir de les 16.00 hores, quan es realitzaran les acreditacions dels assistents i la benvinguda de les autoritats presents. A l’entrada es repartiran motxilles amb diversos obsequis, entre els quals hi haurà un catàleg de Petits Grans Hotels de Catalunya. I és que durant l’acte es durà a terme un sorteig entre tots els presents per gaudir d’una nit d’hotel per a dues persones.

L’Auditori del World Trade Center de Barcelona (WTC) és el nou escenari per aquesta edició del Dia de l’Entrenador. Per aquest motiu, les diferents opcions per arribar-hi són:

  • Cotxe: hi ha aparcament a sota del mateix auditori. És de pagament i costa uns 3,50€/hora.
  • Metro: la parada de Drassanes (L3) està a 10 minuts caminant. A 20 minuts hi ha Barceloneta (L4) i Sant Antoni (L2).
  • Autobús: els que arriben fins al WTC són el D20, H14, 21, 88, N0, N6 o N26. Recomanem consultar horaris i circulació en cada cas.

A l’entrada de l’Auditori hi haurà el punt d’acreditacions. Totes les persones que s’hagin inscrit AQUÍ han rebut un correu de confirmació amb un codi QR adjunt. Per entrar, s’haurà d’ensenyar aquest codi al personal federatiu. A més a més, tots els assistents al 8è Dia de l’Entrenador rebran un diploma acreditatiu al final de la jornada.

Per a qualsevol dubte o consulta es pot enviar un correu a entrendors@fcf.cat o bé trucar al telèfon 93-265.24.77 (ext. 2005).

TRÍPTIC INFORMATIUUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.