Industrias Santa Coloma - CFS Almacelles, la final del Campionat de Catalunya Benjamí de futbol sala
FS Notícies | 20/05/2023
L'Industrias Santa Coloma ha guanyat 3 a 2 davant l'AE Les Corts UBAE mentre que el CFS Almacelles ha vençut a la tanda de penals el FS Olesa.

Disputades les semifinals del Campionat de Catalunya Benjamí. L'Industrias Santa Coloma i el CFS Almacelles disputaran la final del Campionat de Catalunya Benjamí de futbol sala després de guanyar aquest matí les semifinals que s'han jugat al Pavelló Municipal de Premià de Dalt. L'Industrias Santa Coloma ha guanyat 3 a 2 davant l'AE Les Corts UBAE mentre que el CFS Almacelles ha remuntat i ha vençut a la tanda de penals davant el FS Olesa. Demà, a partir de les 12.00 hores i en directe per l'FCF TV, Industrias Santa Coloma - CFS Almacelles pel Campionat de Catalunya.

AE Les Corts UBAE - Industrias Santa Coloma | Semifinals Campionat de Catalunya Benjamí FS

Industrias Santa Coloma marxa al descans amb avantatge. La primera meitat de les semifinals del Campionat de Catalunya ha començat amb oportunitats pels dos conjunts, amb un joc atrevit en què han provat fortuna des del xut exterior. De totes maneres, ha estat l'Industrias Santa Coloma qui s'ha avançat en el marcador per mitjà d'Asier Gago a la sortida d'un còrner. I, encara abans del descans, Joao Garcia ha marcat el 2 a 0. L'AE Les Corts UBAE ha tingut una falta de Marcel Reig per escurçar diferències, però el pal ho ha impedit i al descans s'ha arribat amb 2 a 0 al lluminós.

Emoció fins al final. L'AE Les Corts UBAE ha sortit del descans decidit a lluitar fins al final, i així ho ha fet. I això que l'Industrias Santa Coloma ha augmentat diferències quan Joao ha recuperat una pilota a mitja pista i, després d'una bona finalització, ha marcat el 3 a 0. L'AE Les Corts UBAE no s'ha rendit i, a 7 minuts pel final, Bruno Cañellas ha marcat el 3 a 1 fent embogir a la seva afició. Han estat els millors moments dels mamuts, que han trobat recompensa amb un altre gol a un minut del final. Tot i això, i després d'un temps mort, l'Industrias Santa Coloma ha sabut defensar l'avantatge i ha guanyat per 3 a 2.

FS Olesa - CFS Almacelles | Semifinals Campionat de Catalunya Benjamí FS

Primera part amb gols. El FS Olesa i el CFS Almacelles han disputat una primera part amb moltes ocasions de gol, on els dos porters han hagut d'intervenir per evitar més gols durant el primer temps. Víctor Ortiz, pel FS Olesa, ha estat el jugador més insistent pel seu equip i per ell han vingut els dos primers gols del partit, pràcticament consecutius. Tot i això, el CFS Almacelles ha tingut clares oportunitats per mitjà del seu capità Aiman i de Joel Martínez que, precisament, ha escurçat diferències amb el 2 a 1. Abans del descans, però, el FS Olesa ha tornat a ampliar diferències amb dianes de Martí i de Thiago, i al descans s'ha arribat amb el marcador favorable de 4 a 1.

Remuntada i victòria del CFS Almacelles. Només començar la segona meitat, el CFS Almacelles ha escurçat diferències per mitjà de Marcel Villalba i, aquest gol, els ha fet creure en la remuntada, I és que el FS Olesa, a través de ràpids contraatacs, ha tingut oportunitats per sentenciar el matx, però, en cap moment ha estat còmode durant el segon temps. I, d'aquí, a l'empat amb una diana a un minut pel final del partit. I a la tanda de penals, el CFS Almacelles ha obtingut el bitllet per a la gran final del Campionat de Catalunya

Aquesta tarda, la Televisió de l'FCF oferirà en directe les finals del Campionat de Catalunya Aleví, Infantil i Cadet femení de futbol sala