Héctor Robas, nou responsable del CTA al Baix Llobregat
Comitè Àrbitres | 06/11/2020
L’ex àrbitre de Tercera Divisió Nacional penja el xiulet i agafa les regnes del Comitè Tècnic d’Àrbitres a la delegació del Baix Llobregat.
Héctor Robas, nou responsable del CTA al Baix Llobregat

L’1 de setembre de 1999, Héctor Robas Bondia entrava a formar part de la família del Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol. 21 anys més tard, Robas penja el xiulet. I ho fa orgullós de la feina feta, d’haver gaudit cada partit arbitrat i agraït per haver conegut a desenes de persones durant la seva etapa arbitral.

Nascut a Barcelona fa 36 anys (24/11/1984), Robas es converteix en el nou responsable del CTA a la delegació del Baix Llobregat, substituint Sergio Santos, qui passa a formar part de la Comissió Executiva del CTA. Es tracta d’un relleu que ha estat aprovat en la darrera reunió de la Junta Directiva de l'FCF. En la seva presentació, ha estat acompanyat de la directiva de l'FCF i delegada al Baix Llobregat, Paquita Linares, i del subdirector del CTA de l'FCF, Jordi Fernández.

“Valorar la meva carrera arbitral és valorar la meva vida, perquè vaig començar fa 21 anys i m’ha donat un creixement esportiu i personal que ho he pogut aprofitar d’una manera molt positiva en tots els àmbits”, ha explicat el nou responsable arbitral.

Héctor Robas ha passat per totes les categories base fins arribar a la Tercera Divisió Nacional. Una vegada tancada una etapa, en comença una altra, en la qual tindrà 243 àrbitres sota la seva responsabilitat.

“Se m’ha ofert la possibilitat de dedicar-me de ple a la gestió del CTA i, realment, que els àrbitres del Baix Llobregat puguin seguir creixent em motiva molt i m’il·lusiona. Així doncs, la meva tasca consistirà en obtenir les millors eines per als àrbitres de la delegació i tinguin una bona projecció, que els clubs gaudeixin d’un molt bon servei, i potenciar l’arbitratge femení, ja que ve empenyent amb molta força i n’estem molt orgullosos”, ha comentat.

A més a més, cal destacar que Robas va participar als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro l’any 2016, així com també ha arbitrat en d’altres tornejos internacionals protagonitzats per persones amb diverses capacitats.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.