GRUP D: Castella-la Manxa s'adjudica els 3 primers punts en un thriller vibrant
FS Notícies | 11/04/2019
Els manxecs han protagonitzat una remuntada espectacular contra Ceuta i s'han estrenat amb victòria al Campionat d'Espanya després d'una tanda de penals no apte per a cardíacs.
Castella-la Manxa
7(gp.)-7
Ceuta
Javier Fernández, Miguel Cuevas, Arturo Gómez del Campo, Ismael Hernández, Marco Fernández, Óscar Silvestre, Daniel García, Hugo Gil, Carlos Valero, David Gutiérrez, Daniel Sánchez i Carlos Redondo.
Ceuta
Hamza Mohamed, Iker García, Daniel Rivera, Anas Mohamed, Javier González, Muhamad Zuhair, Daniel Expósito, Hugo Barrientos, Anuar Abdenebit, Emilio García, Víctor Fabio i Mohamed Mehdi.
David Brull, Jordi Garcia i Christian Moles.

INSTAL·LACIÓ: Pavelló Municipal Germans Margall, de Malgrat de Mar.

GOLS: 1-0 Miguel Cuevas (1’); 2-0 David Gutiérrez (1’); 2-1 Emilio García (3’); 2-2 Daniel Expósito (6’); 3-2 David Sánchez (8’); 3-3 Daniel Rivera (10’); 4-3 Daniel Sánchez (14’); 4-4 Emilio García (19’); 4-5 Emilio García (20’); 4-6 Víctor Fabio (21’); 4-7 Emilio García (23’); 5-7 David Gutiérrez (28’); 6-7 David Gutiérrez (29’) i 7-7 Daniel Sánchez (29’).

CRÒNICA: Castellans i ceutins han protagonitzat un inici de partit en què les arribades i els gols han sacsejat de dalt a baix l’estrena dels dos combinats en aquest Campionat d’Espanya. Castella-la Manxa ha colpejat primer amb un doblet de gols letals al primer minut de partit, dues dianes, obra de David Gutiérrez (1-0) i d’Emilio García (2-0), que han posat en escac el guió de partit dels jugadors de Rafael García. Malgrat l’atzucac en què s’ha vist immers Ceuta tot just començar, els ceutins han reaccionat amb dos gols que han revitalitzat les esperances del combinat dirigit per García, dos cops d’autoritat, amb el segell d’Emilio García al minut 3 (2-1) i de Daniel Expósito al 6 (2-2), que han tornat a posar les taules al lluminós del Pavelló Germans Margall.

L’atac i gol constant per part dels dos equips ha continuat fins al final del primer assalt. David Sánchez ha avançat novament els manxecs al minut 8 (3-2) i Daniel Rivera ha aconseguit marcar el 3 a 3 per Ceuta al minut 10, però ha estat Castella-la Manxa qui ha aconseguit marxar al descans amb la victòria momentània després d’un gol a les acaballes del primer assalt, obra de Daniel Sánchez (4-3).

Quatre esgarrapades de Ceuta en els primers compassos de la segona part han canviat de dalt a baix el signe del partit. Emilio García, amb dues rematades sensacionals, ha avançat als seus als minuts 19 i 20 (4-4 i 4-5) i ha vessat dos gerros d’aigua freda sobre una Castella-la Manxa que s’ha trobat, de sobte, contra les cordes. Els ceutins han seguit prement l’accelerador i han estat capaços de marcar dos gols més, un de Víctor Fabio al minut 21 (4-6) i un altre d’Emilio García, el quart en el seu compte particular, al minut 23 (4-7), però no han aconseguit tombar un combinat manxec que ha signat una reacció gairebé miraculosa jugant amb porter jugador. Dues dianes de David Gutiérrez des del punt dels 10 metres han posat les bases de la remuntada amb el 5 a 7 i el 6 a 7, i una rematada de Daniel Sánchez des del cor de l’àrea, quan només quedaven cinc segons de partit, l’ha fet realitat amb el 7 a 7, un resultat salomònic que ha enviat el matx als penals.

A la tanda de llançaments de sis metres, Castella-la Manxa s’ha acabat enduent la victòria i els seus 3 primers punts del Campionat.

Per tal de poder seguir els resultats dels partits, així com les notícies relacionades amb aquesta fase única, està disponible un apartat específic a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol al qual es pot accedir a través del bàner situat a la portada del portal web, o bé, fent clic aquí.