Gran expectació en l’11a Gala Estrelles amb 408.000 espectadors acumulats per TV3
Notícies Generals | 19/12/2023
Més de 30 periodistes acreditats de més de 20 mitjans de comunicació diferents van cobrir la gran festa del futbol i futbol sala català.
Gran expectació en l’11a Gala Estrelles amb 408.000 espectadors acumulats per TV3

La Gala Estrelles any rere any reuneix la millor representació futbolística catalana i que enguany va tenir a Aitana Bonmatí i Oriol Romeu com als grans protagonistes. Un esdeveniment que genera una gran expectació i ressò mediàtic als mitjans de comunicació. L’Antiga Fàbrica Estrella Damm a Barcelona va acollir l’11a edició de la Gala Estrelles aquest passat dilluns en què es va retransmetre íntegrament en directe per TV3 amb unes audiències espectaculars. 10,1% de share, amb 159.000 espectadors de mitjana i 408.000 audiència acumulada entre les 19:45 h, l’hora d’inici, i les 21:00 h, el moment que va acabar la gran festa del futbol i futbol sala català.

11a edidició Gala Estrelles
SHARE AUDIÈNCIA MITJANA AUDIÈNCIA ACUMULADA
10,1% 159.000 ESPECTADORS 408.000 ESPECTADORS

Millors xifres que l’edició anterior

La Gala Estrelles 2022 va tenir 19.000 espectadors de mitjana en què va ser retransmesa per Esport 3. Una xifra molt inferior als 159.000 d’enguany per TV3.

Més d’una trentena de periodistes acreditats

L’expectació també va ser amb el nombre de periodistes acreditats per a la Gala Estrelles d’aquest passat dilluns. Més d’una trentena de periodistes de més de 20 mitjans de comunicació diferents van cobrir l’11a edició Gala Estrelles. El diari l'Esportiu dedica una pàgina sencera en la seva edició impresa amb el títol "Carícies a Romeu i enèsim homenatge a Aitana". Altres diaris com Mundo Deportivo titulen per "Aitana i Oriol Romeu reben el seu premi a la Gala Estrelles" o el SPORT amb "El Barça s'implica en la festa del futbol català". També se n'ha fet ressò clubs esportius i persones involucrades com Pep Guardiola, que no va assistir a la Gala perquè el Manchester City disputa aquests dies el Mundial de Clubs, però va publicar un vídeo a les seves xarxes socials agraint el guardó.

A continuació un seguit de les publicacions més destacades:

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.