Gran carta de presentació i victòria per 1 a 5 de Catalunya sub 12 femenina contra Andalusia
FS Notícies | 06/03/2024
La Selecció Catalana sub 12 femenina de futbol sala ha guanyat 1 a 5 davant Andalusia en el debut al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques.

ANDALUSIA
1 - 5
ANDALUSIA
Natalia Mingorance, Olivia Hurtado, Lucía Estevez, Marina Morales, Daniella Fernández, Inés Ramírez, Raquel Magán, Leire García, Alejandra Tellez, Daniela Alonso, Naima Morón i Maria Luisa Rubio
Maria López, Nara Buró, Martina Gimeno, Laia Verdaguer, Ariadna Lavilla, Laia Minoves, Julia Martínez, Lia Solé, Olivia Baroni, Jana Ruiz, Daniella Vilet i Elaine Silva

1-1 Lucía Estevez (13');

0-1 Lia Solé (8'); 1-2 Ariadna Lavilla (18'); 1-3 Olivia Baroni (19'); 1-4 Nara Buró (24'); 1-5 Daniella Vilet (26')
Àrbitres principals: Otera Baltasar i Sobral Moreno    Àrbitre assistent: Díez Gil

Debut amb grans sensacions. La Selecció Catalana sub 12 femenina de futbol sala ha debutat al Campionat d'Espanya amb victòria per a 1 a 5 davant Andalusia. Un debut amb unes grans sensacions de les quadribarrades. I és que tot i que 10 de les 12 jugadores han debutat en un Campionat d'Espanya, una vegada més Catalunya ha demostrat el gran estat de salut del futbol sala català femení i les jugadores han dominat el matx des del principi. Tot i el domini, a la primera part no s'ha transformat amb gols i al descans s'ha arribat amb empat a 1. Els gols i l'efectivitat ha arribat a la segona part, quan Catalunya ha tingut més pausa i tranquil·litat per definir de cara a porteria. Amb aquests 3 punts, Catalunya fa un pas de gegant per classificar-se per a les semifinals del Campionat d'Espanya. Demà serà jornada de descans i la Selecció Catalana sub 12 femenina hi tornarà el divendres, a partir de les 17.30 hores i en directe pels canals federatius de l'RFEF, contra les Illes Balears amb la primera plaça en joc.

Domini en el joc, no el marcador. La Selecció Catalana sub 12 femenina de futbol sala ha tingut una bona carta de presentació al Campionat d'Espanya, amb un joc ofensiu alegre, vertical i amb qualitat. Les quadribarrades han dominat els primers 15 minuts des del principi i han tingut múltiples ocasions de gol, però el desencert ha evitat que Catalunya marxés per davant del marcador. I, després de perdonar, ha arribat l'empat poc abans del descans d'Andalusia. I és que Catalunya ha superat la defensa d'Andalusia per mitjà de la potència d'Ariadna Lavilla, la velocitat de Jana Ruiz, la qualitat en el regat de Julia Martínez i per un gran joc col·lectiu ofensiu i defensiu. Precisament, amb una gran acció personal, Lia Solé ha marcat el 0 a 1. Catalunya ha tingut ocasions per marcar el segon i, després de perdonar, l'empat d'Andalusia. Pèrdua de pilota en zona de creació que ha aprofitat Lucía Estevez per marcar l'1 a 1. Empat i cap al descans.

Efectivitat i exhibició de futbol sala a la represa. La Selecció Catalana sub 12 femenina ha continuat amb un gran joc ofensiu, però han tingut més pausa i més tranquil·litat per definir de cara a porteria, que les ha portat a guanyar per un contundent 1 a 5. Lavilla ha perdonat l'1 a 2 amb un mà a mà amb la portera tot i que, a la següent jugada, la mateixa Lavilla ha marcat l'1 a 2. A partir d'aquest moment, el partit s'ha convertit amb un atac i gol de Catalunya, que ha ofegat la sortida de pilota d'Andalusia. I, amb això, els gols d'Olivia Baroni, aprofitant una assistència de Nara Buró, de Nara i el definitiu 1 a 5 de Daniella Vilet. 3 punts vitals, demà jornada de descans, i la Selecció Catalana sub 12 femenina tornarà a la feina el divendres contra les Illes Balears.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.