Gols i bon futbol sala en directe des de Martorell
FS Notícies | 22/10/2022
L’FCF TV ha retransmès en directe el partit entre el Sala 5 Martorell i el FS Salou, de la Divisió d’Honor Juvenil nacional de futbol sala, i que ha acabat amb victòria local per 6 a 3.

La victòria es queda a casa. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal de Martorell per viure en directe el quart streaming de la temporada a través de l’FCF TV. I és que a partir de les 14.30 hores, l’FCF TV ha viscut per streaming el partit entre el Sala 5 Martorell i el FS Salou, duel corresponent a la sisena jornada del grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil nacional de futbol sala, i que ha finalitzat amb victòria local per 6 a 3.

Per aquesta retransmissió de l'LCFS en directe, l'encarregat de posar l'anàlisi tècnica ha estat el seleccionador català de futbol sala, Rubén González.

Sala 5 Martorell – FS Salou | Divisió d’Honor Juvenil nacional – Jornada 6

Primera part igualada. El Sala 5 Martorell i el FS Salou han disputat un primer temps igualat, en què els dos porters han estat protagonistes. I és que la defensa del FS Salou ha dificultat la sortida de pilota dels de Martorell, que s'han topat amb un Adrián molt inspirat. I fruit d'una recuperació a mitja pista, el 0 a 1 per mitjà d'Iker. Un resultat que s'ha mantingut fins als darrers instant de la primera part quan Sergi Yañez ha marcat l'1a 1, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

A la mitja part, el membre de la junta directiva del Sala 5 Martorell, Xavi Anguita, s’ha mostrat ambiciosos per aquesta temporada.

A la represa, tres gols en tres minuts han trencat el matx. I és que del minut 26 al 29, el Sala 5 Martorell ha decantat la victòria amb un doblet de Jose Martínez i una altra diana de Mario Plaza. I poc després, el mateix Jose ha marcat el 5 a 1. Quatre gols pràcticament iguals, amb bones recuperacions i millors definicions que han provocat un temps mort del tècnic visitant. A partir d'aquí, el FS Salou ha provat fortuna amb porter-jugador i a la primera acció, Iker ha marcat el 5 a 2. Ja a les acaballes, Arnau Omella i Iker, amb un gol per equip, han establert el definitiu 6 a 3.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Jose Martínez, s’ha mostrat molt content per endur-se la victòria.

La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe tornarà dissabte 29 d’octubre des del Pavelló Municipal Mestre Vila Vell, per emetre el partit entre el CFS Òdena i el FS Olesa, de la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala.