Gol, tempesta i tres punts
Notícies Generals | 09/02/2024
La Selecció Catalana sub 16 comença amb bon peu la Fase d'Or amb una victòria contra les Illes Canàries (0-1) en un duel marcat pel temporal que afecta Cadis.

ILLES CANÀRIES
0 - 1
Juan Sastre, Yereti, Jasiel, Raúl, Jorge, Oliver, Pablo, Yarey, Ricardo, Gueye i Rubén.
Iker Rodríguez, Cristian Grant, Jordi Font, Samu Puyo, Moreno, Moha Touray, Dro Fernández, Aarón Soriano, Baba, Kemo i Nil Vicens.

Moha Touray (0-1, 16')
Raúl (83')

Samu Puyo (68)

Espectadors: Camp de Futbol Trebujena, 200 persones

Victòria d'or. La Selecció Catalana sub 16 suma el primers tres punts de la Fase d'Or gràcies a un solitari gol de Moha Touray sota una aiguat a Cadis. L’oportunisme català ha donat el triomf a l’equip de Rafa Beltrán en unes condicions climatològiques de molta dificultat al Camp de Futbol Trebujena.

Touray ha connectat una centrada llaminera de Kemo per marcar el gol de la victòria al quart d’hora de partit. L’única rematada entre els tres pals dels dos equips en els primers 45 minuts ha servit per avançar Catalunya. Baba ha fregat el 0 a 2 en un xut de falta que ha esquivat la tanca defensiva i ha marxat a la dreta de la porteria canària. La intensitat de la pluja ha impossibilitat la circulació de la pilota i fins al descans s’ha generat ben poc ressenyable.

Les ocasions més clares a la represa han arribat a pilota aturada. Samu Puyo ha rematat una segona jugada lliure de marca però el cop de cap del central català no ha estat prou precís. En el tram final del partit, el combinat sub 16 ha pogut sentenciar en dues accions: la primera, en una passada filtrada de Kemo que David Muñoz ha definit al lateral de la xarxa quan havia quedat sol davant el porter rival. I la més clara i espectacular, un xut escurat de Kemo que ha picat a la creueta. L’extrem perico ha estat un dels jugadors més participatius del partit. Una Catalunya pràctica i sense contemplacions ha anul·lat qualsevol opció de les Illes Canàries per igualar l’electrònic.