Gol olímpic per aconseguir els tres primers punts
Notícies Generals | 08/02/2013
La Selecció Catalana sub 16 femenina s'ha enfrontat contra la selecció valenciana en el primer partit de la Segona Fase del Campionat d'Espanya. Catalunya ha guanyat per 1 gol a 0, emportant-se, així,

Alineacions:

Catalunya: Marta Alemany, Núria Garrote, Queralt Gómez, Vesela Ivanova, Ma Pilar Garrote (Andrea Roldán, 50'), Andrea Gómez (María González, 55'), Sandra Hernández, Andrea Sánchez, Carla Rivera (Queralt Torradeflot, 67'), Aitana Bonmatí, Irina Uribe.

València: María Sanjuan, María Salvador, Sara López, Cristina Díaz (Sofía Barberà, 54'), Ángela Sanchís, María Colonques (Alba Amador, 61'), Marta Peiró, Adriana Yebana, Mª Isabel Ortega, Andrea Palacios (Laura Pascual, 47'), Cintia Montagut.

Gols: 1-0 Andrea Sánchez (5')

Targetes grogues: Marta Peiró (24'), Adriana Yebana (34'), María Salvador (61').

Conjunt Arbitral:

Àrbitre: Jordi Molina Fernández

Assistents: Yago Íñiguez Gómez, Paula Linares Ciurana

4rt àrbitre: Jonatan Miguel Teruel

Crònica:

Catalunya ha guanyat a la selecció valenciana per 1 a 0 al Municipal Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat. Les catalanes han estat ben matineres i a la primera jugada del partit, Ma Pilar Garrote ja ha generat una bona ocasió de gol. Pocs minuts després, Andrea Sánchez ha marcat un espectacular 'gol olímpic'. La jugadora blaugrana ha intentat el que per molts semblava impossible i ha aconseguit marcar el gol que ha suposat la victòria catalana.

Les ocasions de gol s'han repetit durant la primera part, on s'han comptabilitzat fins a quatre rematades que han acabat als pals de la porteria valenciana.

A la represa, Catalunya ha seguit dominant però no ha aconseguit tancar el partit. Tot i així, València no ha creat massa perill a la porteria catalana, tret d'una rematada al darrer minut que ha estat refusada per la defensa catalana.

La jugada més destacada de la segona part ha estat una falta directa des de 25 metres que Sandra Hernández ha enviat al pal.

D'aquesta manera, Catalunya s'ha endut els primers tres punts en joc de la segona fase del Campionat d'Espanya sub 16 femení.