Galícia s'emporta la primera victòria
FS Notícies | 22/02/2014
La selecció gallega s'imposa per 2 gols a 4 a la Comunitat Valenciana en un partit on la major efectivitat s'ha imposat en el resultat final.

COMUNITAT VALENCIANA: David Andreu Aroca, Alberto Marzal Bernal, Palob Marquez Gomez, Fernando D. Valero De Palma, Jaime Peiró Jarque, Hugo Alonso Font, Borja Marhuenda Rey, Luís Caparrós Cantó, Álvaro Tomás Garcia, Carlos Ferri Gómez, Palbo Vera Francés i José Lucas Morant.

GALICIA: Aaron Fernández Cabana, Cley Nogueira Rabade, Miguel Caeiro Souto, Muriel Mendez Bernat, Iago Fernandez Martín, Adrian Arnejo Mallo, Mamadou Diouf, Daniel Xesus Garcia Rodríguez, Santiago Costa Gonzalez, Edgar Bernardez Soto, Miguel Salgado Perez i Noe Cabana Alemparte.

ÀRBITRES: Sr. Roberto Mamolar Calvo, Sr. Bernardo Simón Benet i Sra. Vanessa Cuenda Santos.

GOLS:
 (1a part) 1 - 0 Luis Caparrós Cantó (min.18), 1 - 1 Iago Fernandez Martín (min.19). (2a part) 1 - 2 Muriel Mendez Bernat (min. 24), 1 - 3 Edgar Bernardez Soto (min. 28), 1 - 4 Cley Nogueira Rabade (min. 31), 2 - 4 Álvaro Tomás García (min. 36).

CRÒNICA: El primer partit de la fase prèvia del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials sub 16 que ha enfrontat a les seleccions de la Comunitat Valenciana i Galícia ha donat els tres primers punts als gallecs.

El partit s'ha iniciat amb els nervis lògics de la competició i les imprecisions de les dues seleccions han estat la tònica habitual dels primers minuts.

Un cop s'han assentar les dues seleccions han intentat dominar el joc aconseguint clares ocasions de gol que donaven vida al partit. Ha estat en el minut 18 quan la Comunitat Valenciana ha aprofitat una contra per obrir el marcador. No els hi ha durat massa l'alegria quan al minut següent els gallegs, amb una sacada de banda han aconseguit empatar el partit. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

A la represa, la Comunitat Valenciana ha portat molt de perill a pilota aturada, però ha estat Galícia, en el minut 24 qui ha trencat el partit. Amb el l'1 a 2 al marcador, Galícia s'ha tancat al darrera i ha aprofitat les contres per afegir dos gols més que li han donat una avantatge transcendental.

A falta de vuit minuts per concloure el partit, la Comunitat Valenciana ha intentat girar la tònica del partit col·locant la figura del porter-jugador a la pista. Quatre minuts després, han aconseguit reduir diferències deixant el marcador en 2 gols a 4, amb el que s'ha arribat al final del partit.

LES FOTOGRAFIES DEL PARTIT

Totes les fotografies del partit disponibles a la galeria d'imatges de la portada de Futbol Sala.