Futbol sala femení per streaming
FS Notícies | 26/02/2022
L’FCF TV ha retransmès en directe el partit entre el Mecanoviga Eixample i l’AECS L’Hospitalet, de la Segona RFEF Futsal femenina, amb triomf local per 5 a 1.

Futbol sala femení en directe. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Col·legial Reial Monestir Santa Isabel de Barcelona per viure en directe un enfrontament entre dos equips catalans femenins que militen a la segona màxima categoria nacional de futbol sala femení. I és que a partir de les 18.00 hores, l’FCF TV ha viscut per streaming el partit entre el Mecanoviga Eixample i l’AECS L’Hospitalet, duel corresponent a la 18a jornada del grup 2 de Segona RFEF Futsal femenina, i que ha acabat amb triomf local per 5 a 1 que les col·loca, de forma provisional, a la tercera posició amb 36 punts.

Per aquesta retransmissió de l'LCFS en directe, l'encarregat de posar l'anàlisi tècnica ha estat el seleccionador català de futbol sala, Jordi Barrero

Mecanoviga Eixample – AECS L’Hospitalet | Segona RFEF Futsal femenina – Jornada 18 (Grup 2)

El primer temps ha finalitzat amb el marcador ajustat de 2 a 1, tot i que el guió i el pes de la primera part l’ha portat el conjunt local. I és que l’AECS L’Hospitalet ha plantejat una defensa a mitja pista que ha complicat i molt els atacs del Mecanoviga Eixample, que no ha sabut trobar espais fins que al minut 14, Adriana ha marcat l’1 a 0 amb un xut exterior. Amb l’embranzida del primer gol, i sense temps de reacció, una bona triangulació finalitzada per Roser Maymó, ha servit per col·locar el 2 a 0 a l’electrònic. L’AECS L’Hospitalet no s’ha desfet i, a través d’una acció individual de la capitana Lucia que ha tocat amb una defensora, han col·locat el 2 a 1 a l’electrònic.

A la mitja part, el coordinador del CFS Eixample, Victor Fortea, ha explicat les sensacions que els ha deixat la primera part i els objectius per aquesta temporada.

La segona part ha començat amb el tercer gol de Giró, que ha controlat una assistència des del córner per etzibar un fort xut imparable. El 3 a 1 s’ha mantingut fins als darrers 7 minuts de partit, quan l’AECS L’Hospitalet ho ha provat amb portera-jugadora. Les visitants han sabut crear perill però sense ser efectives, i les locals han sentenciat amb dos grans gols de Marta Luján i d’Alba per establir el definitiu 5 a 1.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, la jugadora destacada del partit, Lyidia Abellan, s’ha mostrat molt contenta per la victòria.

La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe tornarà dissabte vinent amb el 22è capítol de la temporada.