Futbol sala femení en directe des de La Llagosta
FS Notícies | 22/01/2022
L’FCF TV ha ofert en directe el partit entre el CD La Concòrdia i el CN Caldes FS, de la Segona RFEF Futsal femenina, i que ha acabat amb victòria local per 4 a 3.

Futbol sala femení d’alt nivell, en directe. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló CEM El Turó de la Llagosta per viure en directe un enfrontament de futbol sala femení. I és que a partir de les 16.00 hores, l’FCF TV ha viscut en directe el partit entre el CD La Concòrdia i el CN Caldes FS, duel corresponent a la catorzena jornada de la Segona RFEF Futsal femenina, i que ha finalitzat amb local per 4 a 3 amb un hat-trick de 'Kau'. Un triomf que trenca la dinàmica negativa de l'equip i suma tres punts importants.

Per aquesta retransmissió de l'LCFS en directe, l'encarregat de posar l'anàlisi tècnica ha estat el seleccionador català de futbol sala, Jordi Barrero.

CD La Concòrdia – CN Caldes FS | Segona RFEF Futsal femenina – Jornada 14 (Grup 2)

Primera part molt igualada entre el CD La Concòrdia i el CN Caldes FS que ha acabat amb empat a 2. I és que el conjunt local ha iniciat el matx amb molta intensitat i s'ha avançat al primer minut a través de Paula Pérez. Però un temps mort de Marc Muñoz, al minut 6, ha capgirat el guió del matx i les visitants han aconseguit remuntar amb dianes de Lucia, amb un xut llunyà, i d'Emma Cardona, de penal. Un resultat que s'ha mantingut fins als darrers instants del primer temps quan 'Kau', amb un gran gol, ha posat les taules al lluminós.

A la mitja part, en declaracions a la Televisió de l'FCF, el president del CD La Concòrdia, Antonio Rubio, i el coordinador del CN Caldes FS, Javi Reyes, han valorat el primer temps dels seus equips i els objectius per aquest 2022.

A la represa, la igualtat s'ha mantingut al Pavelló CEM El Turó de la Llagosta, amb les dues porteres protagonistes i amb tensió i emoció fins al darrer segon. 'Kau' ha tornat a col·locar el conjunt local per davant, però, en una falta directa, Adriana ha tornat a empatar el partit. La balança l'ha decantat la jugadora del partit, 'Kau', quan amb un gol d'esperó, ha marcat el 4 a 3 definitiu. El CN Caldes FS ho ha provat els darrers minuts amb portera-jugadora sense èxit i els tres punts s'han quedat a casa.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, la jugadora destacada del partit, Kautar Azdaou, s’ha mostrat orgullosa del seu equip després de l’esforç per aconseguir la victòria.La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe tornarà dissabte vinent amb una nova entrega de futbol sala català des del Pavelló Municipal El Pujolet de Manresa.