Futbol sala femení de gran nivell des d’Esplugues de Llobregat
FS Notícies | 01/04/2023
L’FCF TV ha retransmès en directe el partit entre l’AE Penya Esplugues i l’AE Les Corts UBAE, de la 2a RFEF Futsal femenina, amb victòria visitant per a 1 a 5.

La primera plaça, en joc. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló CEM Les Moreres d’Esplugues de Llobregat per viure en directe el 42è capítol de la temporada a través de l’FCF TV. I és que a partir de les 16.00 hores, l’FCF TV ha viscut per streaming el partit entre l’AE Penya Esplugues i l’AE Les Corts UBAE, duel corresponent a la 22a jornada de Grup 2 de la 2a RFEF Futsal femenina, i que ha finalitzat amb victòria visitant per 1 a 5.

Per aquesta retransmissió de l'LCFS en directe, l'encarregat de posar l'anàlisi tècnica han estat els seleccionadors catalans de futbol sala, Jordi Barrero i Rubén Jaén.

AE Penya Esplugues – AE Les Corts UBAE | 2a RFEF Futsal femenina – Jornada 22

L'AE Les Corts UBAE marxa al descans amb avantatge. La primera part entre l'AE Penya Esplugues i l'AE Les Corts UBAE ha estat intensa en què les defenses han superat als atacs. Kristine, al minut 8, ha aprofitat un rebot per marcar el primer i poc abans del descans, la mateixa Kristine ha marcat el 0 a 2, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

A la mitja part, en declaracions a l’FCF TV, la directora de l’AE Les Corts UBAE, Laura Mateo, han comentat la gran temporada que estan realitzant el seu equip.

A la represa, l'AE Les Corts UBAE ha sabut jugar amb el resultat a favor i, al minut 31, Paula Guix ha ampliat diferències. Sense temps de reacció, l'AE Penya Esplugues ho ha provat amb portera-jugadora i Clara Rivera ha marcat el de l'honor. Ja a les acaballes, Laura Torres i Sílvia Oller, sense portera, han establert el definitiu 1 a 5.

A final del partit, en declaracions a l’FCF TV, la capitana de l'AE Les Corts UBAE, Sílvia Oller, s’ha mostrat molt contenta per la victòria i col·locar-se al capdavant de la classificació.

La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe tornarà el dissabte, 15 d’abril de 2023.