Futbol sala de nivell en el triomf de Catalunya Infantil masculina de futbol sala
FS Notícies | 21/04/2023
La Selecció Catalana Infantil masculina de futbol sala ha guanyat 1 a 8 davant la Comunitat de Madrid i aconsegueix el pas a les semifinals del Campionat d'Espanya.

COMUNITAT DE MADRID
1 - 8
Daniel Ruiz, Carlos Cordón, Esteban Vicente, Pablo Estin, Raúl Carrillo, Alejandro Villaverde, Rubén Fulgencio, Hugo Santofimia, Ignacio López, Adam Samper, IGnacio Bernardos i Marcos Hidalgo
Jan Grau, Pau Moya, Oriol Morros, Brahim Houdane, Gaizka Llaneza, Gerard Vicente, Alex Torrecillas, Khalil el Khiraoui, Roc Marín, Arnau Moreno, Samuel Barragan i Carlos Rojo

1-1 Rubén Fulgencio (6');

0-1 Samuel Barragan (5'); 1-2 Gaizka Llaneza (14'); 1-3 Brahim Houdane (15'); 1-4 Àlex Torrecillas (28'); 1-5 Brahim Houdane (30'); 1-6 Jan Grau (32'); 1-7 Oriol Morros (33'); 1-8 Brahim Houdane (38')
Àrbitres principals: Alejandro Martínez i Javier Leal       Àrbitre assistent: José Otálora

Victòria i a les semifinals. La Selecció Catalana Infantil masculina de futbol sala ha guanyat 1 a 8 davant la Comunitat de Madrid certificant el lideratge del Grup B i es classifica per a les semifinals del Campionat d'Espanya. Una fase de grups que tanquen amb tres victòries en tres partits i un total de 20 gols a favor i 7 en contra. Pel que fa al partit en què al descans Catalunya ja guanyava per 1 a 3 i que ha arrodonit amb una segona part magistral amb un futbol sala pràctic, eficaç i madur per acabar guanyant per 1 a 8. Catalunya Infantil masculina de futbol sala jugarà les semifinals del Campionat d'Espanya aquest divendres, a les 12.45 hores i en directe per l'FCF TV contra la Comunitat Valenciana, líder del Grup A. A l'altra semifinal, Galícia i Castella-La Manxa buscaran un bitllet per la final.

'Golàs' i victòria al descans. La Selecció Catalana Infantil masculina de futbol sala ha disputat una gran primera meitat, amb les idees clares en atac i amb concentració i seguretat en defensa. Tot i això, la primera clara ocasió ha estat un ràpid contraatac de Madrid que ha tret sota pals Jan Grau. D'estratègia, i al minut 5, Samuel Barragan ha obert la llauna del marcador. Un avantatge que ha durat ben poc, ja que un minut més tard, i de falta indirecta, Madrid ha col·locat les taules al marcador. Han estat bons minuts de Madrid, incomodant la sortida de pilota de Catalunya fins que ha arribat una obra d'art. 'Golàs' de Gaizka Llaneza amb un xut exterior directe a l'escaire. I, sense temps de reacció, el tercer. Gran jugada col·lectiva que ha finalitzat 'Ibra' per establir l'1 a 3, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Exhibició de futbol sala a la segona part. Catalunya Infantil masculina ha disputat una gran segona meitat, amb una gran defensa i practicant un futbol sala alegre, jugant sense la figura del pivot i superant línies defensives per mitjà de dualitats. Una segona part per emmarcar que a més, s'ha traduït amb gols. Àlex Torrecillas, al minut 28, ha marcat el quart i, poc després, 'Ibra' ha aprofitat una gran assistència de Gaizka per marcar el cinquè. Amb la Comunitat de Madrid jugant amb porter-jugador, Jan Grau, de porteria a porteria, ha marcat el sisè. També, sense porter i de camp a camp, Oriol Morros ha marcat el setè i ja a les acaballes, 'Ibra' ha firmat el seu hat-trick al compte particular i segellat la victòria amb el definitiu 1 a 8.

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.