Futbol sala de luxe en directe des de Mataró
FS Notícies | 16/10/2021
La Televisió de l’FCF ha viscut al Pavelló Municipal Teresa Maria Roca de Mataró el 3r capítol de la temporada amb el partit entre el Futsal Aliança Mataró i el Barceloneta Futsal, amb victòria local per 4 a 0.

Gran nivell de futbol sala per streaming. La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe ha protagonitzat el 3r capítol de la temporada des del Pavelló Municipal Teresa Maria Roca de Mataró per viure en directe un duel d’alt voltatge entre dos equips capdavanters.

La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins a Mataró per gaudir del partit entre el Futsal Aliança Mataró i el Barceloneta Futsal, duel corresponent a la cinquena jornada de la 2a Divisió B nacional de futbol sala. Un duel entre dos equips capdavanters a la classificació, ja que els barcelonins ja havien sumat quatre victòries en les primeres quatre jornades mentre que els del maresme venien de perdre a Eivissa, i que ha finalitzat amb victòria local per 4 a 0.

Per aquesta fa a la retransmissió de l’LCFS en directe, l’encarregat de posar l’anàlisi tècnica ha estat el seleccionador català de futbol sala, Gerard Pusó.Futsal Aliança Mataró – Barceloneta Futsal | 2a Divisió B nacional – Jornada 5 (Grup 3)

Màxima igualtat al primer temps entre els dos equips, en què les defenses s’han imposat als atacs. Les oportunitats més clares les ha tingut el conjunt local amb dos xuts de Pol Novo que ha salvat ‘Totti’ a la mateixa línia de gol. El gol ha arribat just abans del descans quan, el mateix Novo, ha recuperat una pilota, ha sortit al contraatac i Antonio Ortega ‘Pipa’ ha aprofitat el rebot per marcar l’1 a 0.

A la mitja part, en declaracions a la Televisió de l’FCF, el president del Futsal Aliança Mataró, Francesc Mas, i el president del Barceloneta Futsal, David Caballero, han valorat el gran inici dels seus equips de la temporada 2021-2022 i també han explicat les sensacions del primer temps.

A la represa, el Barceloneta Futsal ha sortit amb una imatge diferent, creant perill de la mà d’Òscar Agustí, però en un minut de bogeria, el Futsal Aliança Mataró ha aconseguit incrementar el marcador a través de ‘Llibi’ i de ‘Pipa’. Amb el 3 a 0 s’ha arribat als minuts finals quan els jugadors d’Òscar Redondo ho han provat amb porter-jugador. Els barcelonins no han tingut fortuna de cara gol i Alagi ha establert el definitiu 4 a 0.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, el porter i capità local, Isaac Fernández, ha expressat la seva felicitat per la victòria i per deixar la porteria a zero..L’LCFS en directe tornarà dissabte, 23 d’octubre de 2021, amb la 4a entrega de la temporada.