Finalitzat el segon examen pels àrbitres de futbol sala de la temporada 2023-2024
FS Notícies | 15/04/2024
Un total de 575 àrbitres i àrbitres assistents de futbol sala de categories nacionals i territorials, així com informadors, van posar punt final al segon examen de la temporada.
Finalitzat el segon examen pels àrbitres de futbol sala de la temporada 2023-2024

Punt final al segon examen de la temporada. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF va posar punt final al segon examen teòric de la temporada a un total de 575 àrbitres i àrbitres assistents de categoria nacional i territorial, així com informadors nacionals i territorials. Un examen que posa punt final del segon bloc de la temporada que, seguint l’esquema del primer examen, es va dividir en dos diferents.

El dijous 4 d’abril es va dur a terme el primer bloc de l’examen a les delegacions de l’FCF a Barcelona, Granollers i a Vilafranca del Penedès, a un total de 211 àrbitres categories Nacionals, Divisió d’Honor Catalana, Sènior A, assistents de 3a Divisió N i informadors de Divisió d'Honor Catalana.

Finalment, el dijous 11 d’abril van ser convocats un total de 364 àrbitres de Sènior B, Base i Escola, assistents de Territorial i Escola i informadors de Territorial, a les  delegacions de l’FCF de Barcelona, Cornellà de Ll., Girona, Granollers, Lleida, Mataró, Sabadell, Tarragona, Vilafranca del Penedès i Vilanova del Camí.

L’examen, que es duu a terme en format online, però a les diferents delegacions de l’FCF, dels 575 col·legiats convocats en total, 501 van ser aptes, 29 van ser no aptes i 45 no es van presentar. Amb aquest examen des del CTAFS es vol ser més exigent amb cada categoria, alhora que més equilibrat, per a comprovar el coneixement de les regles de joc. Per això, la novetat és que enguany s’ha passat de dos a tres nivells diferents de cara a realitzar els exàmens.

Per accedir a més informació sobre el CTAFS, pots fer clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.