Final ajustat amb victòria de Catalunya sub 16 per classificar-se per les semifinals
FS Notícies | 22/04/2022
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha guanyat 5 a 4 davant Andalusia i aconsegueix el bitllet per a les semifinals del Campionat d'Espanya.

5 - 4
ANDALUSIA
Lucas Espinosa, Gerard García, Mario Plaza, Hèctor Pastor, Pol Terrino, Mario Fogued, Jordi Sánchez, Eric Lucas, Max Serraviñals, Izan Vargas, Miquel González, José Martínez, Joel Miñano i Iker Abad
ANDALUSIA
Raul Garnica, Pablo Gutiérrez, Oscar Gómez, Daniel Rodrigo, Ahmed Zeryouh, Valentin Sebastián, Javier Pérez, Ignacio León, Ivan Rodríguez, Carlos Romero, David Parra, Javier Pérez, Raul Martín i Carlos López
1-0 Miquel González (1'); 2-1 Jordi Sánchez (8'); 3-2 Miquel González (25'); 4-3 Gerard Garcia (28'); 5-3 Jordi Sánchez (39')

1-1 David Parra (4'); 2-2 Oscar Gómez (24'); 3-3 Ignacio Leon (26'); 5-4 PAblo Gutiérrez (39')
Àrbitres principals: David Pizarro i Jairo Leiva    Àrbitre assistent: Ivo Reyes

Catalunya sub 16 estarà al sorteig de les semifinals. La Selecció sub 16 masculina de futbol sala ha guanyat 5 a 4 davant Andalusia en un partit que els catalans han dominat a través de la pilota i de bones ocasions, però que no han sabut ni sentenciar-lo ni marxar del marcador. Andalusia, sempre a un gol per darrere o fins i tot empatant-lo a la segona part, no s'ha rendit mai, però s'ha trobat amb una Catalunya valenta que ha tingut resposta a cada cop que rebia. Amb aquest triomf, Catalunya es classifica per a les semifinals del Campionat d'Espanya, que es disputaran demà, amb rival, seu i horari per sortejar. Ceuta, la Regió de Múrcia i la Comunitat Valenciana, possibles rivals.

Catalunya domina el primer temps. La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha tornat a disputar un gran primer temps, sent protagonista en atac i sent la dominadora de la pilota, amb una Andalusia que ha plantejat una defensa mitja pista i només les recuperacions i les ràpides sortides al contraatac han inquietat la porteria d'Iker Abad. I el partit ha començat amb gol. Gol de Miquel González amb una gran definició que posava tot de cara pels quadribarrats.Tot i això, Andalusia ha aconseguit empatar per mitjà de David Parra amb un gran gol. El guió ha estat el mateix i Catalunya s'ha tornat a col·locar per davant a través de Jordi Sánchez. Abans del descans, els catalans han perdonat el tercer, obligant al porter andalús fer tres grans aturades per mantenir el 2 a 1.

I a la represa, gols i emoció fins al final. Catalunya sempre ha anat per davant del marcador, però Andalusia ha estat capaç de mantenir l'emoció fins al darrer instant. I és que al minut 24, el tanca andalús, Oscar Gómez, ha aprofitat un rebot per empatar. Això sí, Catalunya en cap moment s'ha enfonsat i a cada gol que ha encaixat, resposta contundent. En aquest cas, de Miquel González finalitzant un contraatac de llibre. Andalusia ha estat capaç de tornar a empatar a 3 fins que, al minut 28, Gerard García ha marcat el 4 a 3 amb una jugada marca de la casa. I d'aquí, a l'últim minut. Final de bogeria amb Andalusia atacant amb porter-jugador i Jordi Sánchez marcant el cinquè. Tot i això, a deu segons pel final, Andalusia ha establert el definitiu 5 a 4 sense més temps a res.