Festa de Catalunya amb la classificació de Catalunya sub 14 femenina a la final
FS Notícies | 09/03/2024
La Selecció Catalana sub 14 femenina de futbol sala ha guanyat 6 a 0 davant Castella - La Manxa i aquest diumenge, a partir de les 12.45 hores contra la Comunitat de Madrid, jugarà la final del Campionat d'Espanya.

6 - 0
CASTELLA - LA MANXA
Mila Pou, Aneu Isern, Desirée Bello, Elena Montoro, Emma Yeste, Judit Corsà, Maria Gonfaus, Urgell Isern, Daniela Guijarro, Kenya Hernández, Adriana Pons i Ariadna Alcaide
Claudia Igualada, Emma Rivera, Carla Robledo, Celia San Jose, Sara Velencoso, Nerea Alonso, Miriam Torres, Sara Perona, Irene Corral, Nayra Hilario, Silvia Aranda i Olaya Plaza

1-0 Kenya Hernández (12'); 2-0 Emma Yeste (20'); 3-0 Judit Corsà (23'); 4-0 Elena Montoro (25'); 5-0 Urgell Isern (26'); 6-0 Daniela Guijarro (28')

Àrbitres principals: Castro Nantes i Rodríguez Pontanilla      Àrbitre assistent: Glez. Pontevedra

Victòria i a la final. La Selecció Catalana sub 14 femenina de futbol sala ha guanyat 6 a 0 davant Castella - La Manxa i jugarà la final del Campionat d'Espanya. Un partit que Catalunya ha dominat de principi a fi, amb seguretat en defensa i amb efectivitat, a la segona part, per sentenciar les semifinals. I és que al descans, l'avantatge era mínim, però ha estat a la segona quan han arribat els gols. A més, Catalunya segueix sense encaixar cap gol en contra, ja que en aquesta fase única, la Selecció Catalana sub 14 femenina de futbol sala ha marcat 21 gols i no n'ha encaixat cap en els quatre partits que ha disputat. Aquest diumenge, a partir de les 12.45 hores i contra la Comunitat de Madrid, que ha guanyat 0 a 2 davant l'Aragó, Catalunya jugarà la final del Campionat d'Espanya. Abans d'aquesta final, a partir de les 10.30 hores, la Selecció Catalana sub 12 femenina també disputarà la final del Campionat d'Espanya contra Galícia.

Domini aclaparador de Catalunya sense gols. La Selecció Catalana sub 14 femenina de futbol sala ha disputat un primer temps impecable, creant nombroses ocasions de gol i sent generoses i solidàries en defensa, ja que Castella-La Manxa pràcticament no ha inquietat a Mila Pou. Al primer minut del matx, Judit Corsà i Emma Yeste ja han avisat amb dues ocasions i, poc després, Daniela Guijarro ho ha provat amb un xut llunyà. El guió ha estat un monòleg de Catalunya, intentant trobar espais a la defensa tancada de Castella-La Manxa. Abans del gol, Desirée Bello també ha disposat d'una doble ocasió per obrir la llauna, però, finalment, ha estat Kenya Hernández qui ha rematat una jugada per marcar l'1 a 0. Abans del descans, Corsà ha errat un u contra u davant la portera i Emma no ha arribat a una rematada dins l'àrea. Domini amb desencert, i 1 a 0 al descans.

Els gols arriben a la segona part. El guió de partit durant la segona meitat ha continuat, amb el monòleg de Catalunya atacant a una Castella - La Manxa que no ha inquietat a la porteria de Catalunya. Durant el segon temps, però, han arribat els gols i la sentència de les semifinals. Emma Yeste ha finalitzat una gran acció col·lectiva per marcar el segon i, sense temps de reacció, una bona pressió i recuperació de Judit Corsà, ha provocat el 3 a 0. Amb una altra gran defensa i pressió de Catalunya, Elena Montoro ha marcat el quart i, ja a les acaballes, Urgell Isern i Daniela Guijarro han establert el definitiu 6 a 0. Un equip solidari en defensa, generoses en l'esforç i amb qualitat en atac que obtenen el bitllet per a la final del Campionat d'Espanya que disputaran aquest diumenge a les 12.45 hores contra la Comunitat de Madrid.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.