Èxit organitzatiu en les semifinals de Copa Catalunya
Notícies Generals | 09/08/2011
Amb la presència de més de 300 presidents de club, 150 periodistes  de 50 mitjans acreditats i la presència a les grades de prop de 7000 persones, la organització de les semifinals de la Copa Catalunya ha estat un èxit amb uns números que corresponen a partits de alt nivell.
Èxit organitzatiu en les semifinals de Copa Catalunya

Des de les 18:00h, l'entorn del Nou Estadi de Tarragona ja feia preveure una molt bona entrada per tal de veure l'Espanyol de Pochetino davant el Nàstic de Juan Carles Oliva.En aquest primer partit van ser presents a les grades més de 5000 espectadors. En la segona semifinal, el nombre es va incrementar fins prop de les 7000 persones per veure la segona semifinal entre el FC Barcelona i el Girona FC. Entre tots aquests assistents, hi havia la presència de 300 presidents de club als quals la FCF va atorgar per primer cop dues entrades per presenciar tant les semifinals com la final.

Els partits van ser dirigits per dos àrbitres de primera divisió, Álvarez Izquierdo i Xavier Estrada, que juntament amb els seus assistents, van renunciar als seus honoraris a favor del futbol català. L'ambient a les grades va ser d'alló més festiu i tots dos partits es van desenvolupar sense cap tipus d'incident gràcies a la bona organització federativa i del Nástic de Tarragona.

Cal destacar també la nombrosa presència de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol encapçalada per el president Andreu Subies. Qui no hi va ser, és Jesús Farga per el qui es va guardar un sentit minut de silenci.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.