Exhibició ofensiva de la sub 17 davant de la Fundació Terrassa 1906
Futbol Femení | 29/01/2020
El combinat que dirigeix Natàlia Arroyo supera 4 a 0 un defensiu rival gràcies a una primera part brillant.
4 - 0
FUNDACIÓ TERRASSA FC 1906
Laura Coronado, Lidia Rabassa, Ariadna Mingueza, Berta Doltra, Esther Laborde, Clàudia Riumalló, Ona Baradad, Nerea Romero, Ariadna Márquez, Josepha Vercamenn i Natàlia Muñoz. També han jugat: Alba Ramos, Clara Rodríguez, Júlia Bartel, Paula Mengual i Laura Rodríguez.
Houda Benazid, Marta Campanales, Samanta Lozano, Yael Domene, Noelia Miranda, Rocío Serrano, Paula Boza, Marta Alegre, Júlia Cerdán, Lydia Rodríguez i Laura Caballero. També han jugat: Andrea Santaularia, Alèxia Von Mosch, Judit Domene, Miriam Sánchez i Maria del Mar Mazuecos.
Natàlia Muñoz (1-0, 10'); Clàudia Riumalló (2-0, 20'); Nerea Romero (3-0, 25'); Paula Rodríguez (4-0, 43').

Sandra González (àrbitra principal), i Martina Tomás García i Naiara Vílchez Valverde (àrbitres assistents).

La Selecció Catalana sub 17 femenina ha assolit una treballada victòria per 4 a 0 davant la Fundació Terrassa 1906 en un nou encontre amistós celebrat a Sabadell. El conjunt que dirigeix Natàlia Arroyo segueix progressant i oferint sensacions positives en la seva posada a punt per a la segona fase del Campionat d’Espanya.

Valenta, ofensiva i descarada. Així ha saltat Catalunya a la gespa del Complex Esportiu Municipal Olímpia per enfrontar-se a la Fundació Terrassa 1906. Després d’uns primers minuts de tempteig, Natàlia Muñoz, amb un poderós xut des de fora de l’àrea, ha superat la portera egarenca per inaugurar el marcador. Deu minuts després, ha estat Clàudia Riumalló qui ha tret les teranyines de l’escaire amb un tir llunyà de l’abast de Laura Coronado.

La Selecció ha continuat atacant per ampliar diferències. Després de diverses aproximacions perilloses, Nerea Romero ha anotat el 3 a 0 en aprofitar una magnífica jugada individual d’Esther Laborde. Quan faltaven dos minuts per al descans, Laura Rodríguez, molt atenta, ha aprofitat un mal refús de la portera visitant per enviar a plaer la pilota al fons de la xarxa.

A la represa, l’equip terrassenc ha donat un pas endavant amb l’objectiu de reduir distàncies en el lluminós. Malgrat intentar crear perill, s’ha topat amb una Catalana sòlida en defensa, amb ajudes constants que han impedit accions clares de gol. De fet, la Selecció no ha patit per la victòria en cap moment i ha disposat d’oportunitats per ampliar la golejada, només ha faltat encert en els darrers metres. Així doncs, victòria treballada per seguir creixent de cara a la segona fase del Campionat d’Espanya.