Exhibició i victòria lluïda de Catalunya davant el Martorell
FS Notícies | 13/11/2017
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha superat per 6 a 3 a un combatiu rival en el segon amistós de la temporada.

Fitxa tècnica

CATALUNYA, 6: Pau Giménez, Albert Ortas, Arnau Graell, Aitor Molina i Gilles Vidal. També han jugat: Arnau Pérez, Guillem Partera, Aniol Vendrell, Àlex García, Iker Fernández, Víctor Cecilia i Àlex Vaca.

CLUB SALA 5 MARTORELL, 3: Héctor Pérez, Rubén Melero, Hosain El Yaakoubi, Iván Leiva i Carlos Riego. També han jugat: Víctor del Olmo, Adrià Torres, Anoar Akhomach, Abel Ortiz, Ignasi Foz, Enric Millán, Alejandro Danoz i Daniel Bueno.

Gols primera part: Rubén Melero (0-1, 4’), Àlex García (1-1, 5’), Aniol Vendrell (2-1, 6’), Albert Ortas (3-1, 15’), Víctor Cecilia (4-1, 20’).

Gols segona part: Víctor Cecilia (5-1, 25’), Rubén Melero (5-2, 29’), Carlos Riego (5-3, 33’), Albert Ortas (6-3, 35’).

Targetes grogues: Hosain El Yaakoubi (17’).

Àrbitre: Adrià Acero Montes.

Àrbitre assistent: José Municio Carrasco.

La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala s’ha imposat per 6 a 3 al Club Sala 5 Martorell, de Divisió d’Honor Juvenil, en el segon partit de preparació per al Campionat d’Espanya. Els de Rubén González han sabut sobreposar-se a un matiner gol en contra i han ofert la seva millor versió per capgirar el resultat advers. Amb les idees clares al parquet, la Selecció segueix desprenent sensacions positives, exhibint un joc coral amb jugades d’una enorme qualitat tècnica.

El Martorell ha dominat els primers minuts de partit, posant en dificultats a Catalunya. Amb una pressió alta i intensa, els del Baix Llobregat han recuperat ràpid la pilota a prop de l’àrea rival. D’aquesta manera, Carlos Riego ha acaronat el 0 a 1 amb un xut que s’ha estavellat al pal després que Pau Giménez desviés lleugerament la pilota amb la punta els dits. Després de diverses ocasions, Rubén Melero ha avançat el Martorell en aprofitar un mal refús de Giménez.

La reacció catalana no s’ha fet esperar. De fet, els de Rubén González han capgirat el marcador en només un minut. Primer ha estat Àlex García qui ha marcat empenyent una pilota morta a l’interior de l’àrea. I, en la següent jugada, Aniol Vendrell ha batut Héctor Pérez amb un potent xut que ha entrat per l’escaire esquerre. Posteriorment, de nou Vendrell ha estat a punt de marcar el tercer, però el porter visitant ha refusat el seu tir amb una aturada de mèrit.

Quan faltaven cinc minuts per al descans, Albert Ortas ha convertit el 3 a 1 després d’una gran assistència d’Iker Fernández. La Selecció cada vegada s’ha trobat més còmode a la pista i ha gaudit de diverses ocasions per ampliar diferències, però els defenses i les actuacions del porter rival ho han evitat. El premi a la insistència catalana ha arribat en el darrer minut del primer temps, quan Víctor Cecilia ha transformat un llançament des dels 10 metres.

En la segona part, el Martorell ha intentat generar més perill que en el primer temps a través d’un joc directe, però la Selecció, sòlida en defensa i solidària en les ajudes, ha neutralitzat amb encert aquests atacs. Quan s’havien disputat cinc minuts, Víctor Cecilia ha sorprès el porter visitant amb un poderós xut que ha tocat en el travesser i ha acabat en el fons de les xarxes. Malgrat la diferència en el marcador, el conjunt del Baix Llobregat no ha llençat la tovallola i Rubén Melero ha aconseguit el seu doblet amb un xut ajustat al segon pal.

El Martorell ha cregut en la remuntada i ha continuat aproximant-se perillosament a l’àrea catalana. En un ràpid contraatac, Carlos Riego ha superat amb una finta el porter català per marcar el 5 a 3. A partir d’aquest moment, Catalunya ha tornat a fer-se amb les regnes del matx i ha desgastat l’adversari amb possessions llargues. A falta de cinc minuts per al final, Albert Ortas ha sentenciat el xoc amb un poderós tir després de veure’s afavorit per un rebot.