Exhibició i victòria contundent de Catalunya contra el Montcada
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala se sobreposa a un mal inici i capgira un resultat advers en una gran actuació col·lectiva.

2 - 8
Aran Amaro, Marc Hermosel, Rubén Rojano, Iker Codina, David Rosado, Marc Sánchez, Aleix Càtedra, David Segovia, Albert Balsells, Bernat Batllori, Pau Sabio, Sergio Ruiz i Max Pàmies.
Arnau Pérez, Albert Ortas, Arnau Graell, Guillem Partera, Aitor Molina, Aniol Vendrell, Àlex García, Iker Fernández, Gilles Vidal, Víctor Cecilia, Àlex Vaca i Pau Giménez.
Albert Balsells (1-0, 7’); Marc Hermosel (2-4, 29’).

Bernat Batllori (p.p. 1-1, 14’); Albert Ortas (1-2, 18’); Víctor Cecilia (1-3, 22’); Àlex García (1-4, 26’); Àlex Vaca (2-5, 30’); Víctor Cecilia (2-6, 33’); Àlex García (2-7, 38’); Gilles Vidal (2-8, 39’).
David Mediavilla Sánchez (àrbitre), i Enrique Rascón Lozano (àrbitre assistent).

La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala s’ha imposat amb solvència per 2 a 8 al Futbol Sala Montcada, que milita a la Divisió d’Honor Juvenil Nacional, en un nou partit amistós per preparar la Fase Final del Campionat d’Espanya. Catalunya ha saltat al parquet amb l’objectiu d’imposar el seu estil de joc des de l’inici. La primera aproximació perillosa ha estat un xut massa creuat d’Àlex García. A continuació, el Montcada ha provat de sorprendre Pau Giménez amb un tir llunyà de Marc Sánchez que s’ha perdut per sobre el travesser. Després de diverses aproximacions, el conjunt local s’ha avançat en el marcador amb un gol d’Albert Balsells, que ha culminat un ràpid contraatac amb un xut ras creuat.

La Selecció cada vegada s’ha trobat més còmode a la pista i ha creat molts problemes al Montcada. Àlex García ha tingut l’1-1 en les seves botes, però el seu xut ha sortit fregant el pal esquerre. Al minut 14, Bernat Batllori s’ha introduït la pilota en la seva pròpia porteria quan intentava rebutjar una passada horitzontal d’Àlex García. Quan faltaven dos minuts per al descans, Albert Ortas ha marcat la segona diana catalana en aprofitar una gran assistència d’Iker Fernández.

En la segona meitat, els de Rubén González han continuat pressionant amunt per intentar recuperar la pilota en camp contrari. D’aquesta manera, quan només s’havien jugat dos minuts, Víctor Cecilia, lliure de marca a l’interior de l’àrea, ha marcat l’1 a 3 gràcies a una recuperació i assistència de Guillem Partera. Tot seguit, Àlex García ha culminat al primer toc un excel·lent contraatac conduït per Cecilia.Amb tres gols de desavantatge en el marcador, el Montcada ha donat un pas endavant per intentar remuntar l’encontre. Així doncs, Marc Hermosel, de taló a l’interior de l’àrea, ha escurçat distàncies. Un minut més tard, Àlex Vaca, arribant des del darrere, ha aprofitat una gran passada d’Iker Fernández per marcar la cinquena diana catalana. Poc després, un elèctric Fernández ha assistit de nou a Víctor Cecilia perquè anotés el 2 a 6. Quan quedaven dos minuts per al final, Àlex García ha ampliat distàncies en finalitzar una elaborada jugada col·lectiva. Tot seguit, Gilles Vidal ha aprofitat una pèrdua del Montcada jugant de cinc per arrodonir la golejada amb un xut alt des del seu propi camp que ha passat per sobre el porter del Montcada i ha acabat al fons de la xarxa.