Eufòria catalana amb la victòria de Catalunya sub 19
FS Notícies | 23/04/2022
La Selecció Catalana sub 19 masculina ha guanyat 0 a 4 davant la Comunitat Valenciana i jugarà la final del Campionat d'Espanya.

COMUNITAT VALENCIANA
0 - 4
Ivan Canto, Juan Delgado, Victor Naranjo, Raul González, Rafael Teruel, Jose Angel Lozano, Alejandro Cabello, Hugo Cogollos, Murillo Augusto, Pol Garcia, Wassim Abbadi, Adrián Maseres, Pau Peiro i Javier Orts
Martí Puig, Pol Cano, Roger Panadès, Adrián Tapias, Manoel Kawa, Sergi Viedma, Victor Ramos, Fèlix Prunera, Nèstor Ruiz, Matías Leguizamón, Ibai Espinosa, Arnau Pineda, Marcel Bravo i Robert Caruntu

0-1 Pol Cano (14'); 0-2 Pol Cano (21'); 0-3 Sergi Viedma (23'); 0-4 Arnau Pineda (38')
Àrbitres principals: David Pizarro i Eugenio Quintero     Àrbitre assistent: Antonio Jesús

7 de 7. La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha guanyat 0 a 4 contra la Comunitat Valenciana i jugarà la final del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Un partit molt sòlid dels quadribarrats que han completat un enfrontament molt seriós en defensa i amb creativitat en atac, tot i que al descans l'avantatge només era de 0 a 1. Una altra vegada, el golejador dels catalans, Pol Cano, ha decantat la balança amb un doblet. Amb aquest triomf, Catalunya aconsegueix la setena final en els set Campionats d'Espanya que s'han disputat. La final, demà a les 12.15 hores contra Andalusia i en directe per l'FCF TV.

La primera part del partit ha estat molt travada, amb poques ocasions de gol i amb moltes interrupcions. Tot i això, Catalunya ha tingut la pilota i ha intentat trobar forats a la defensa de la valenciana que, per la seva banda, ha plantejat una bona defensa dificultant la sortida de pilota dels quadribarrats. La balança l'ha decantat el de sempre: Pol Cano. El català no perdona dins l'àrea i al minut 14, en una gran assistència, ha definit de forma extraordinària la sortida del porter Ivan Canto per marcar el 0 a 1. Abans del descans, els quadribarrats han pogut ampliar diferències amb dues pilotes al pal de Matías Leguizamón, però la pilota no ha entrat i el marcador ja no s'ha mogut més.

A l'inici de la represa, dos gols de Catalunya sentencien el matx. I és que en tres minuts, Catalunya s'ha posat amb 0 a 3 al marcador. Després d'una gran jugada personal de Roger Panadès, amb sotana inclosa, Pol Cano, com sempre ben col·locat, ha aprofitat per empènyer la pilota al segon pal i marcar el 0 a 2. I, poc després, un ràpid contraatac conduït entre Fèlix Prunera i Marcel Bravo, el capità de Catalunya, Sergi Viedma, ha estat atent per definir al primer toc i marcar el tercer. Amb aquest resultat, Catalunya s'ha relaxat i ha obligat un temps mort de Rubén González, que demanant intensitat i concentració fins al final. Dit i fet. La Comunitat Valenciana ho ha provat amb porter-jugador els últims minuts i en un d'aquests atacs, Arnau Pineda s'ha anticipat i ha marcat el definitiu 0 a 4.

Demà, dia de dos finals dels Campionats d'Espanya. A les 10.00 hores: Catalunya sub 16 - Regió de Múrcia; i a les 12.15 hores, Catalunya sub 19 - Andalusia. Les dues finals, en directe per l'FCF TV.