Esforç i entrega en la victòria de la Selecció Infantil
FS Notícies | 29/04/2018
La Selecció Catalana Infantil masculina de futbol sala ha disputat l’últim partit amistós davant el Manresa FS amb una victòria treballada (3-1), tancant, així, la preparació per al Campionat d’Espanya.
3 - 1
MANRESA FS
Martí Antolin, Ernest Oruña, Sergi Yáñez, Toni Cerdà, Marc Paterna, Pau Linare, Jorge Pérez, Pol Cano, Ignacio Echevarría, Adrián Tapias i Eloy Collazos.
MANRESA FS
Oriol Blasco, Sergio Rodríguez, Xavi Álvarez, Joan Rodó, Sergio Pérez, Ibai Torné, Pau Ramírez, Guillem Bigordà, Raúl Pasadas i Pau Jiménez.
Marc Paterna (1-0, 4’); Adrián Tapias (2-1, 22’); Jorge Pérez (3-1, 23’).

Raúl Pasadas (1-1, 12’).

Sergio Rodríguez (15’).
Víctor Agustín (àrbitre principal), Sandra Martínez (cronometradora).

Intensitat, lluita i treball en equip. Aquestes han estat les claus de la victòria de la Selecció Catalana Infantil de futbol sala en el tercer i últim partit amistós disputat per preparar la Fase Única del Campionat d’Espanya, competició que se celebrarà del 10 al 13 de maig a Puigcerdà, Alp i Llívia. Els jugadors dirigits per Miguel Fontecha han fet circular la pilota de manera veloç davant el Cadet del Manresa FS, que no ha posat les coses gens fàcils. I és que el duel ha estat molt igualat fins al tram final, quan la Selecció ha aconseguit obrir una escletxa en el marcador. Amb quatre minuts disputats, Pol Cano ha exercit una bona pressió en pista contrària, recuperant la pilota i fent la passada cap a Marc Paterna, qui amb un fort xut ha marcat per l’escaire.

La pressió alta de Catalunya ha donat els seus fruits amb recuperacions a la frontal de l’àrea que han generat ocasions molt clares de gol. Sergi Yáñez i Ernest Oruñua han tingut el segon amb potents xuts exteriors. El Manresa s’ha refet amb rapidesa del gol inicial i, de seguida, ha arribat amb perill. El porter Martí Antolin ha estat molt atent en rebutjar tots els atacs, de la mateixa manera que també ho ha estat el seu company Eloy Collazos. Precisament, en un xut al segon pal de Sergio Pérez, tot sol i quan ja cantava el gol, Collazos l’ha enviat a córner. Una ràpida transició dels manresans l’ha culminat Raúl Pasadas amb un xut lateral que ha suposat l’empat. Amb aquesta igualtat, tant a la pista del Pavelló Municipal Xavier Ballber com en el marcador, Pol Cano ha fallat un penal a les acabades del primer temps.

Catalunya no ha variat el guió de la pressió alta a la segona part i ha seguit mostrant la mateixa intensitat i contundència en tots els aspectes del joc. Tot i que Sergio Rodríguez l’ha estavellat al travesser en un llançament de falta directa, ha estat Adrián Tapias qui ha posat en avantatge a la Catalana en recuperar a la frontal de l’àrea i marcar amb un xut ras ajustat al pal. Un minut més tard ha arribat la sentència. Jorge Pérez s’ha desfet dels seus defensors amb una bona jugada individual, fixant-los a la frontal de l’àrea per fer la passada cap a Sergi Yáñez, qui li ha tornat al segon pal per marcar el definitiu 3-1. El Manresa ha sortit amb el joc de cinc en els últims dos minuts, però una defensa fèrria de la Selecció Infantil ha impedit qualsevol xut perillós. Amb aquesta victòria, Catalunya finalitza els amistosos amb bon sabor de boca i només li farà realitzar unes convivència a Berga la propera setmana per tancar la preparació per a la Fase Única del Campionat d’Espanya Infantil.