Entrenament pràctic cursetistes Tarragona
Comitè Àrbitres | 05/02/2013
Dilluns 4 de febrer, al vespre, va tenir lloc, a les instal?lacions del C.F. Reddis de la ciutat de Reus, la primera sessió pràctica per a àrbitres cursetistes de la Delegació de Tarragona.
Entrenament pràctic cursetistes Tarragona

Sota l'atenta mirada dels membres de la junta del CTA tarragoní, encapçalats pel Delegat sr. Ferran García, i amb la presencia del sr. Rafael Pinedo, membre de la junta directiva de la FCF a Tarragona, els més de 50 àrbitres convocats van rebre lliçons pràctiques, a càrrec de companys àrbitres de 1a Catalana Josep Barceló, Sergio Guijarro, Joel Gurrera i Daniel Lopez. 


Les pràctiques varen tractar sobre col·locació dins el terreny de joc, llenguatge i tècnica corporals, tasques específiques d'àrbitre assistent i, també gestió i control de partit en certes simulacions corresponents a diferents situacions de joc.


La sessió, que va durar prop de 2 hores, va ser qualificada pels propis participants de molt profitosa i útil per tal de completar el seu procés de formació.


Des del CTA volem agrair la gentilesa de la junta directiva del C.E. Santes Creus en la cessió, totalment desinteressada, de les seves instal·lacions per tal de poder dur a terme aquesta jornada pràctica.
Presentació fotogràficaUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.