Entrenador o Monitor titulat a les banquetes
Notícies Generals | 24/07/2014
Recordem la normativa referent a les obligacions de disposar de tècnics titulats a les banquetes dels equips de futbol.
Entrenador o Monitor titulat a les banquetes Segons el règim transitori referent a les obligacions de disposar d'entrenador o monitor titulat, es recorden les següents normatives vigents segons el Reglament General de la Federació Catalana de Futbol: 

- Article 311 - 2: 

La inscripció del tècnic haurà d'efectuar-se prèviament a l'inici de la competició. 

- Article 233 - 2: 

A l'àrea tècnica només hi podran romandre els entrenadors dels equips contendents que disposin de la preceptiva llicència com a primer o segon entrenador. 

Excepcions: Aquells entrenadors que certifiquin la seva inscripció al Curs de 1r Nivell tindran una acreditació temporal. 

- Article 233 - 3: 

Tots ells hauran d'ésser acreditats degudament per exercir l'activitat o funció que els és pròpia, i en possessió de llurs llicències corresponents, que prèviament seran lliurades a l'àrbitre. 

Per tant, els àrbitres tenen l'obligació formal d'efectuar la revisió prèvia (jugadors i oficials) a l'inici del partit amb la finalitat d'assegurar que tots els components de la banqueta estiguin degudament identificats amb la corresponent llicència federativa. 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.