Empat 'in extremis' i derrota a la tanda de penals de Catalunya sub 16
FS Notícies | 27/12/2023
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha empatat a 5 davant la Comunitat de Madrid i ha perdut a la tanda de penals el 0'25 extra.

MADRID
5 - 5
MADRID
Alex Gordo, Diego Bermejo, Mario Sánchez, Liam Martin, Nicolás Martínez-Olivares, David Bermúdez, Ignacio Bernabéu, Roberto Sanabria, Diego Barba, Daniel Pecellin, Unai Izquierdo i Ricardo Romero
Daniel Rodrigo, Isaac Carrasquilla, Josep Domènech, Roger Garcia, Manel Rus, Erik Dorado, Edgar Ballesteros, Thiago Partearroyo, Sirius Coll, Angel Hernández, Alex Hervás i Iker Delgado

1-1 Daniel Pecellin (2'); 2-2 Daniel Pecellin (9'); 3-2 Daniel Pecellin (18'); 4-2 David Bermúdez (19'); 5-4 Nacho Bernabéu (37')

0-1 Roger Garcia (1'); 1-2 Roger Garcia (2'); 4-3 Roger Garcia (19'); 4-4 Erik Dorado (37'); 5-5 Angel Hernández (39')
Àrbitres principals: Nicolás López y Santiago Reverté       Àrbitre assistent: Ainhoa Cantero

Derrota a la tanda de penals. La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala i la Comunitat de Madrid han disputat un partit emocionant fins al darrer instant, amb gols, ocasions, aturades, remuntades i molta qualitat. Un partit entre dues grans seleccions que ahir, en el debut, havien golejat i que es veien les cares per ocupar la primera plaça en solitari. I pel que fa al partit: empat i a la tanda de penals. Una tanda de penals que ha caigut a favor de la Comunitat de Madrid que es col·loca líder en solitari amb 0'25 punts més. En la jornada d'avui, Ceuta ha guanyat 4 a 2 davant les Canàries i Galícia ha descansat. Per tant, Madrid lidera el grup amb 4'25 punts, seguit de Catalunya amb 4, Ceuta té 3 punts i Canàries i Galícia encara no han puntuat.

Joc vistós i amb molts gols. La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala i la Comunitat de Madrid han ofert una gran primera part d'espectacle, de joc ofensiu, de regats, de gols i de molta qualitat. Dues grans seleccions que han jugat de tu a tu, sense por, amb una forta pressió i amb les idees molt clares en atac. I, entre les dues seleccions, dos grans protagonistes en l'aspecte golejador: Roger Garcia, per Catalunya; i Daniel Pecellin, per la Comunitat de Madrid, amb un hat-trick cadascú. I és que Roger ha obert la llauna del marcador amb el 0 a 1 i ha tornat a avançar a Catalunya amb l'1 a 2, tot i que Pecellin ha remuntat i al minut 18' ha col·locat el 3 a 2 al lluminós. D'estratègia, David Bermúdez ha augmentat diferències per Madrid fins que, ja en els darrers segons, Roger Garcia ha establert el 4 a 3 al marcador, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa, les ocasions pels dos equips han continuat, fent com a protagonistes als dos porters: Daniel Rodrigo i 'Richi'. Per part de Catalunya, Sirius Coll ha tingut una de les més clares amb un xut creuat i Roger Garcia ha errat una assistència al segon pal. El 4 a 3 s'ha mantingut fins a poc menys de 3 minuts pel final quan Erik Dorado ha aconseguit empatar el matx. Tot i això, la resposta de Madrid ha estat contundent, ja que a la següent jugada s'han tornat a col·locar per davant. Un gran contratemps per Catalunya que ho ha provat amb porter-jugador fins que, a 30 segons pel final, Angel Hernández ha empatat el matx amb el definitiu 5 a 5.

Repartiment de punts i a la tanda de penals on la Comunitat de Madrid ha estat més encertada per endur-se el 0'25 extra.

La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala descansarà aquest dijous 28 de desembre i tornarà a la feina el divendres 29 de desembre, a partir de les 10.00 hores, contra Ceuta.