Empat a dos contra el Yugoiztochen
Seleccio Amateur | 24/06/2013
Catalunya, molt superior als búlgars, deixa la classificació per a l'última jornada.

Els homes de Toni Almendros han començat el partit amb molta força. La pressió i la circulació alta de la pilota ha fet que els búlgars no poguessin entrar en el partit. Així, al minut 10, i després d'una jugada per la banda esquerra, Pep Caballé ha aprofitat un refús a l'àrea búlgara per, amb un toc suau, avançar a Catalunya. Els següents minuts han estat de futbol total, però sense encert de cara a porteria. Ha estat al minut 35, i després d'un contraatac, quan Bengueev, lliure de marca a la frontal de l'àrea, ha fet pujar l'empat al marcador.

A la represa, el domini català ha continuat sent clar i el seleccionador ha fet entrar Òscar i Enric. Amb tota la pólvora al camp, el col·legiat belga ha assenyalat penal en contra al 63. Dimitrov ha enganyat a Carlos Miguel per avançar al Yugoiztochen en el marcador.

La resposta de Catalunya però no s'ha fet esperar i Òscar, en una demostració de força i escapolint-se de tres defenses dins l'àrea gran ha marcat el segon gol.

Les ocasions catalanes s'han anat succeint però la falta d'encert i les parades de Lukov han fet que el marcador ja no s'hagi mogut més. Amb aquest resultat, el partit del dia 27 contra l'Olimp de Moscow decidirà qui passa a la final.

CAMP: Comunale di Este/ 100 espectadors.

: Carlos, Joel, Vivó, Domínguez, León, Puerto, Guillem Cornellà (Enric, 60'), Pep Caballé, Boris (Óscar Muñoz, 54') y Diego (Pol, 82').

YUGOIZTOCHEN: Lukov, Georgiev, Delchev, Paulov, Iliev (Todorov, 54'), Petkov (Penev, 89'), Dimitrov, Ivanov, Petkov, Stefanov (Shekerov, 78'), Stoyanov y Bangeev.

ÀRBITRE: Wim Smet (Bèlgica).

TARGETES GROGUES
: Vivó, Guillem Cornellà, Òscar Muñoz / Pavlov.

GOLS: 1-0, Pep Caballé (11'). 1-1, Bangeev (36'). 1-2, Dimitrov (62'). 2-2, Òscar Muñoz (65')