Emoció i nervis entre el Sala 5 Martorell i el Barça en directe per l'FCF TV
FS Notícies | 16/04/2023
L’FCF TV ha retransmès en directe el partit entre el Sala 5 Martorell i el Barça, de la Divisió d’Honor Juvenil nacional de futbol sala, amb victòria local per 6 a 5.

Victòria i la salvació. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal de Martorell per viure en directe el 43è capítol de la temporada a través de l’FCF TV. I és que a partir de les 13.30 hores, l’FCF TV ha viscut per streaming el partit entre el Sala 5 Martorell i el Barça, duel corresponent a la 26a jornada de Grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil nacional de futbol sala, i que ha finalitzat amb victòria local per 6 a 5.

Per aquesta retransmissió de l'LCFS en directe, l'encarregat de posar l'anàlisi tècnica ha estat el seleccionador català de futbol sala, Rubén González.

Sala 5 Martorell - Barça | Divisió d’Honor Juvenil nacional – Jornada 26

El Barça remunta abans del descans. La primera part entre el Sala 5 Martorell i el Barça ha acabat 2 a 3, i això que el conjunt local s'ha avançat només començar amb diana de José. Tot i això, el Barça ha reaccionat amb diana de Fernando i, al 14' de partit, Pau Ramírez ha tornat a col·locar el conjunt local per davant. La resposta ha tornat a ser ràpida i, Fernando, poc després, ha tornat a empatar el matx. I, a un minut pel descans, Izan Vargas ha marcat el tercer de Barça col·locant als blaugrana per davant del marcador.

A la mitja part, en declaracions a l’FCF TV, el president del Sala 5 Martorell, Xavi Torres, s’ha mostrat satisfet pel primer temps del seu equip.

Només començar la segona part, el Barça ha marcat el quart, però, en només 20 segons i amb un doblet d'Arnau Omella, el Sala 5 Martorell ha empatat el matx. Amb oportunitats pels dos equips, la balança s'ha decantat amb un doblet de Ferran.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Pau Ramírez, s’ha mostrat content per endur-se la victòria i certificar la permanència.

La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe tornarà la setmana vinent des de Murcia amb els Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala.