Emoció i gols a l’amistós entre Catalunya Aleví i el FS Olesa
FS Notícies | 01/03/2020
La Selecció Catalana Aleví de futbol sala ha perdut 2 a 3 davant el FS Olesa, Infantil Divisió d’Honor, en un partit que els catalans perdien 0 a 2 i que s’ha decidit als darrers instants quan els olesans han marcat el definitiu 2 a 3.
2 - 3
FS OLESA
Daniel Rodrigo, Pol Falomí, Alex Macarrilla, Josep Domènech, Sirius Coll, Cristian Cañal, Pol Serraviñals, Roger Garcia, Marcos Salido, Jan Carreño, Angel David Hernández i Luca Gamini.
FS OLESA
David Marquez, José Martínez, Ernest Puig, Dídac Fernández, Isamel Zambrano, Marc Ramírez, Jordi Corral, Zeus Olmo, Biel Rascao i Adonay Verdú.
1-2 Roger Garcia (23'); 2-2 Roger Garcia (27');

0-1 Marc Ramírez (6'); 0-2 José Martínez (16'); 2-3 José Martínez (28').
Lucas Gómez (àrbitre principal) i Pablo Gómez (jutge de taula)

Emoció fins al final. La Selecció Catalana Aleví de futbol sala ha perdut 2 a 3 davant el FS Olesa, Infantil Divisió d’Honor, en el segon amistós de la temporada. Els catalans han sabut reaccionar amb un 0-2 en contra i fins i tot han tingut opcions de guanyar el partit, tot i que un gol a l’últim minut del capità olesà José Martínez ha provocat la victòria visitant. Catalunya Aleví segueix treballant i el cap de setmana vinent realitzaran les Jornades de Convivència a Berga i Puig-Reig, per seguir creixent i evolucionant amb la fase única dels Campionats d’Espanya a la ment que disputaran del 2 al 5 d’abril.  Primera part amb anades i tornades, i on el FS Olesa ha colpejat primer. La Selecció Catalana Aleví de futbol sala i el FS Olesa han protagonitzat un primer temps amb moltes transicions ràpides, sense pausa i amb un ritme trepidant que ha beneficiat als olesans per marxar al descans amb un resultat favorable de 0 a 1 gràcies a la diana de Marc Ramírez. Ha estat al minut 6 de partit quan Ramírez ha recuperat la pilota i ha batut la sortida del porter català. El FS Olesa ha creat perill al contraatac, amb bones circulacions de pilota mentre que Jan Carreño i Roger Garcia han tingut les ocasions més clares per part de la catalana durant la primera meitat.Segona part emocionant que es decideix a l’últim minut. El segon temps ha estat vibrant, amb molta intensitat i amb un gran nivell de joc. El FS Olesa ha augmentat diferències quan el capità José Martínez ha tornat a recuperar una pilota en zona perillosa i ha col·locat el 0 a 2 al marcador. Ha estat en aquest moment quan Catalunya ha tret l’orgull i el caràcter per empatar el partit. Primer ho han provat Roger Garcia i Angel Hernández, amb dos llançaments de falta que el porter del FS Olesa ha aturat. No ha pogut fer res amb l’1 a 2 del mateix Roger Garcia, que ha escurçat diferències amb un gran gol. Pol Falomí ha tingut l’empat a les seves botes, però la pilota s’ha estavellat al pal. Amb cinc faltes i jugant amb porter-jugador, el FS Olesa ha comès la sisena falta que Garcia ha aprofitat per empatar. Amb tot per decidir i només dos minuts en joc, el capità olesà ha finalitzat un rebot per marcar el 2 a 3. En els últims segons, Garcia ha tingut un altre llançament de 10 metres per empatar, però aquesta vegada el porter ha endevinat el tir i el resultat ja no s’ha mogut més. La Selecció Catalana Aleví de futbol sala realitzarà les Jornades de Convivència el proper cap de setmana 7 i 8 de març a Berga i Puig-Reig.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l'apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí