Emoció fins a l'últim segon en directe des de Martorell
FS Notícies | 27/03/2021
La Televisió de l’FCF ha viscut al Pavelló Municipal de Martorell el 24è capítol de la temporada amb el partit entre el Sala 5 Martorell i el Futsal Barceloneta, amb empat a 3 final.

L’ascens de categoria, en joc. La Lliga Catalana de Futbol Sala en directe ha protagonitzat el 24è capítol de la temporada per seguir donant visibilitat el futbol sala català per tercera temporada consecutiva, amb un enfrontament entre dos equips que lluitaran per l’ascens en aquesta segona fase de la 2a Divisió B nacional de futbol sala.

La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins a Martorell per viure entre el Sala 5 Martorell – Futsal Barceloneta, duel corresponent a la primera jornada del Subgrup3C de la Segona Fase de la 2a Divisió B nacional de futbol sala, i que ha finalitzat amb empat a 3 final en un partit que ha tingut emoció fins al darrer segon, amb una pilota al pal de Fouad, i que ha gaudit de públic a les graderies.

Per aquesta retransmissió de l’LCFS en directe, l’encarregat de posar l’anàlisi tècnica ha estat el seleccionador català de futbol sala, Santi Gea.  Sala 5 Martorell – Futsal Barceloneta | 2a Divisió B nacional - Jornada 1 (Subgrup 3C)

Partit emocionant i vibrant fins a l’últim instant de partit entre el Sala 5 Martorell i el Futsal Barceloneta. I és que davant s’han enfrontat l’equip més golejador de la categoria, el Sala 5 Martorell, amb 110 gols, davant l’equip menys golejat, el Futsal Barceloneta, amb 38 dianes encaixades. I a la primera part, la defensa visitant s’ha imposat a l’atac local gràcies a les grans intervencions del porter Abraham Garcia, jugador destacat del partit. Unes aturades que ha mantingut el Futsal Barceloneta amb la porteria a zero i ‘Rafita’, amb un xut de falta, ha col·locat el 0 a 1 al marcador, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

En declaracions a l’FCF TV, tant el president del Sala 5 Martorell, Xavi Torres, com el president del Futsal Barceloneta, David Caballero, s’han mostrat orgullosos de la presència, altra vegada, de públic a les graderies, i han valorat positivament la temporada dels seus clubs.

Només començar la represa, el Futsal Barceloneta ha ampliat diferències amb el 0 a 2 gràcies a la diana d’Òscar Agustí, el màxim golejador de l’equip amb 14 dianes. Entre el desencert en atac i les intervencions d’Abraham, el Sala 5 Martorell no ha pogut escurçar diferències fins al minut 30, quan Oussama ha marcat l’1 a 2. Sense temps de reacció, Alex Peramós, que tornava a casa, ha marcat l’1 a 3 deixant encarrilada la victòria. Tot i això, i amb el Sala 5 Martorell jugant amb porter-jugador, Oussama ha escurçat diferències al minut 35. Amb el 2 a 3 s’ha arribat a l’últim minut i aquí la bogeria: empat en pròpia porteria i pilota al pal de Fouad a l’últim segon de partit. Al final, però, repartiment de punts que manté els de Barcelona amb un punt per sobre que els del Baix Llobregat.

Al final del partit, en declaracions a l’FCF TV, el jugador destacat del partit, Abraham Garcia, ha explicat que l’equip es troba en molt bona dinàmica i que lluitaran fins al final de temporada per assolir l’ascens.L’LCFS en directe tornarà dissabte 10, d’abril de 2021, amb la 25a entrega de la temporada.