Els quadrants de la Copa Catalunya de futbol sala
FS Notícies | 11/11/2021
La Lliga Catalana de Futbol Sala publica els quadrants de la Copa Catalunya de futbol sala de les diferents categories perquè a partir del 15 de novembre es pugui iniciar la primera ronda.
Els quadrants de la Copa Catalunya de futbol sala

Pocs dies per l’inici de la competició. La Copa Catalunya de futbol sala 2021-2022 inicia la primera ronda de la competició a partir del 15 de novembre, amb la participació de 1.046 equips d’arreu del territori català.

INICI COPA CATALUNYA DE FUTBOL SALA Dilluns, 15 de novembre de 2021

Una vegada tancades les inscripcions i calculats els coeficients, la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol publica els quadrants de la Copa Catalunya de futbol sala, per categories:

QUADRANTS COPA CATALUNYA DE FUTBOL SALA
CATEGORIA QUADRANTS
SÈNIOR MASCULÍ AQUÍ
JUVENIL MASCULÍ AQUÍ
CADET MIXTE AQUÍ
INFANTIL MIXTE AQUÍ
ALEVÍ MIXTE AQUÍ
BENJAMÍ MIXTE AQUÍ
SÈNIOR FEMENÍ AQUÍ
JUVENL FEMENÍ AQUÍ
CADET FEMENÍ AQUÍ
INFANTIL FEMENÍ AQUÍ
ALEVÍ FEMENÍ AQUÍ

Amb la publicació dels quadrants de competició per categories, a partir d’ara els clubs participants han de posar-se d’acord amb el rival per concretar una data per la disputa del partit corresponent a la primera ronda d’aquesta Copa Catalunya de Futbol Sala.

Amb el llistat dels coeficients de cada equip, segons la seva classificació la temporada passada, es determina quins equips actuen en cada eliminatòria com a locals. Per tant, els equips amb el número de coeficient més alt, actuaran com a locals, i els equips amb número de coeficient més baix, ho faran com a visitants.Tota la informació sobre la Copa Catalunya de futbol sala 2021-2022 està disponible en el seu apartat específic dins la pàgina web de l’FCF, al qual es pot accedir fent clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.